ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Košarkaš Kraljević u bolnici zbog aritmije

filip-kraljevic-0301-1Košarkaša Zadra Filipa Kraljevića odvezli su u bolnicu usred utakmice s Cedevitom u ABA ligi u nedjelju. Stanje mu je sada normalizirano.

Već je imao takvih problema, ali u nedjelju je bilo malo ozbiljnije. Bit će sve u redu s njim, rekao je trener Zadra Ante Nazor dan nakon što je Filip Kraljević morao napustiti Dom sportova tijekom utakmice protiv Cedevite zbog srčane aritmije.

– Bio sam ujutro kod njega u bolnici u Vinogradskoj, sve je pod kontrolom, srce se vratilo u normalan ritam – kaže Nazor.

Ipak, 25-godišnji centar Zadra morao je u bolnici ostati 24 sata nakon dolaska jer tako zahtijeva protokol.

– Liječnici kažu da je sve u redu. Da nije sportaš, vjerojatno bi ga odmah pustili. To je uobičajena pojava kod mladih, pa i kod košarkaša. Vidio sam takve slučajeve i u klubu i u reprezentaciji – objasnio je trener Zadra i trofejni izbornik brojnih hrvatskih mlađih selekcija.

– Nije to toliko strašno koliko je neugodno. Obično se tretira lijekovima, a ako ne prođe, onda elektrošokovima. Treba mu odmor, ali sve će biti u redu, karijera mu nije ugrožena – umiruje Nazor, koji je odveo Zadar do iznenađujuće pobjede nad Cedevitom već osmi put u 13 okršaja. Ipak, zasluge prepušta drugima.

– Kod nas su Cedevitini bivši igrači Ramljak i Delaš bili izuzetno motivirani – objasnio je mladi stručnjak.





Related Articles

Back to top button