112IzdvojenoZadar

Kolega o umrlom pilotu kanadera: “Bez straha je ulazio u najteže požare”

Kako doznaje Index, 45-godišnji pilot kanadera koji se jučer ubio hicem u glavu, nakon čega je pao s Masleničkog mosta, živio je u Zadru, a rodom je iz Splita, piše Index.hr.

Ono što je poznato o preminulom je to da je 2013. godine zajedno sa svojim kolegama iz Hrvatske sudjelovao u gašenju požara u Portugalu, a prema izjavama njegovih kolega pilota, radilo se o vrlo hrabroj osobi.

‘Bio je odvažan i hrabar pilot’

“Radi se o čovjeku koji je bez straha ulazio u najteže požare. Bio je vrlo odvažan i hrabar i za sve nas koji se bavimo ovim poslom, ali i za članove njegove obitelji, ovo je veliki gubitak”, kazao je za Index jedan od kolega nesretno preminulog pilota.

Podsjetimo, jučer oko 15:40 sati zadarska policija dobila je prijavu o nestanku 45-godišnjaka iz Zadra.

“Četrdesetak minuta nakon toga, zaprimljena je dojava da je nepoznati muškarac skočio ili je pao s Masleničkog mosta. To je željezni, tzv. stari Maslenički most. Odmah su tamo upućeni policajci”, kazao je za Index glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan.

Voditelj “Bungee Jumpinga” dojavio o pucnju na starom Masleničkom mostu

Županijski centar 112 izvijestio je da su u ponedjeljak iza 16 sati zaprimili dojavu voditelja “Bungee Jumpinga” da je na starome Masleničkom mostu nepoznata osoba sjela na ogradu mosta, ispalila hitac iz vatrenog oružja i potom pala u more.





Related Articles

Back to top button