IzdvojenoZADAR Sport

KK Zadar i Tommy potpisali sponzorski ugovor

Splitska tvrtka Tommy d.o.o. od danas je i službeno novi sponzor košarkaškog kluba Zadar. U press salonu Sportskog centra Višnjik svečano je potpisan sponzorski ugovor, dogovoren na jednu sezonu uz mogućnost višegodišnjeg produljenja. 

Ugovor su potpisali direktor korporativnih komunikacija tvrtke Tommy Dario Mamić i direktor KK Zadar Željko Žilavec. 

Nama je velika čast što možemo ući u sponzorski aranžman s košarkaškim klubom Zadar. To je klub koji je sportski simbol grada, ali i šire regije. Zadar ima veliku tradiciju, bogatu povijest i iznjedrio je puno košarkaških veličina. Tommy je najveći donator dalmatinskog sporta i time pokazujemo visok stupanj društvene odgovornosti, jer pomažemo zajednici u kojoj živimo. Nadam se da će naš doprinos doprinijeti stabilizaciji kluba te da ćemo stvoriti bazu za sportsku revitalizaciju kako bi se Zadar vratio na staze stare slave – rekao je Dario Mamić, ujedno i član Nadzornog odbora KK Zadar.

Od novih sponzora, mjesta u Nadzornom odboru KK Zadar dobili su Crodux i Tommy, što pokazuje da se puno energije ulaže na financijskom osnaživanju kluba. 

Od mojeg imenovanja prošla su nepuna tri mjeseca unutar kojih nisam previše medijski istupao, jer sam najavio da to neću učiniti dok ne ostvarimo nešto konkretnije. Glavni cilj nove uprave jest financijska konsolidacija kluba koju polako počinjemo ostvarivati, a današnji potpis ugovora s tvrtkom Tommy je jedan veliki korak u tom smjeru. Gospodinu Mamiću i njegovoj tvrtki se ovim putem zahvaljujem što vjeruje u nas. Ovaj sponzorski ugovor će nam sigurno pomoći u ovoj sezoni, a nadam se i u idućim sezonama koje slijede. Sigurno da se nećemo zadovoljavati pukim ‘preživljavanjem’, jer se u narednim sezonama želimo boriti za trofeje, a bez sponzora poput Tommyja to će biti znatno teže ostvariti – istaknuo je direktor KK Zadar Željko Žilavec. 

Nakon potpisa ugovora, održan je redovni sastanak Nadzornog odbora kluba. 





Related Articles

Back to top button