ZADAR SportZadne-Izdvojeno

KK Zadar poslao medijima fotografiju sa Skupštine kluba

zadar, 29.08.2014. - dvorana na visnjiku - kk zadar skupstinaKošarkaški klub Zadar održao je glavnu skupštinu na kojoj je, prema službenom priopćenju, sudjelovalo 84,9% dioničara. Osim šturih informacija o novim titulama, u priopćenju nema ničega posebno zanimljivog za navijače.

Slika sa zatvorenim očima najbolje opisuje stanje u klubu

Djelatnici kluba uspjeli su, također, medijima poslati sliku svoje skupštine u visokoj rezoluciji. Međutim, slučajno ili ne, na istoj svi imaju zatvorene očo. Bilo kako bilo, cijelo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Zaključak s glavne skupštine Društva.

Dana 29. kolovoza 2014. održana je glavna skupština KK Zadar s.d.d., na kojoj je sudjelovalo 84,9% dioničara, svi uredno prijavljeni u prethodno zadanom roku sedam
dana prije sazivanja skupštine. Shodno tome na dnevnom redu se našao izbor novog predsjednika skupštine te je izabrana nova predsjednica gđa. Snježana Jurinić te je potvrđena od strane dioničara. Na dnevnom redu se također raspravljalo o izvješću uprave za 2012. i 2013. godinu kao i o godišnjim financijskim te revizorskim izvješćima. Također, potvrđen je  Nadzorni odbor u sastavu: Darko Kasap, Dario Jurin, Željko Predovan, Dario Nakić, Luka Kolanović, Tomislav Čukelj i Lovre Peraić.

Jednoglasno su prihvaćena sva izvješća i članovi Nadzornog odbora kao i odluka da će reviziju društva i dalje vršiti tvrtka „Revizija Štokov d.o.o.“





Related Articles

Back to top button