ZadarZADAR Sport

KARLOVIĆ O UVOĐENJU REDA: U dvorani će se sjediti na numeriranim mjestima

Foto: Tornado
Foto: Tornado

U press centru dvorane na Višnjiku danas je najavljena prodaja godišnjih karata za sve ljubitelje košarkaškog kluba Zadar. Nazočni su bili direktor KK Zadar, Boris Skroče i direktor Sportskog centra Višnjik, Denis Karlović

Prvi je riječ uzeo Skroče koji je odmah i rekao kada počinje prodaja.

“Odlučili smo da od srijede (sutra) krenemo s prodajom godišnjih ulaznica. One će se prodavati svaki radni dan od 10 do 18 sati na prodajnim mjestima ispred ŠC Višnjik. Prvih sedam dana, dakle do sljedeće srijede, ostavljamo prostora starim godišnjim pretplatnicima da mogu ponovno zauzeti svoja mjesta. Nakon toga ide i ta mjesta idu u slobodnu prodaju. Godišnja ulaznica za gornje tribine košta 400 kuna, za prsten, teleskop i press 500, a za Vip 1500 kuna. Cijena dnevne ulaznice za gornje tribine je 30 kuna, a za donje 40”.

Poslušajmo i izlaganje Karlovića.

“U novoj sezoni želim Zadru što više uspjeha i što bolje rezultate pa da se svi zajedno veselimo njihovim uspjesima. Ove godine ćemo u dvoranu pokušati uvesti red. Naime, imamo numerirana mjesta i želimo da svatko sjedi na onom mjestu za koje kupi ulaznicu. Prošle godine je bilo malih propusta po tom pitanju, ali ove godine ćemo pokušati to svesti na najmanju moguću mjeru”.

Recimo da nova sezona u ABA ligi počinje početkom listopada, Zadar će u 1. kolu na Višnjiku ugostiti zagrebačku Cibonu.





Related Articles

Back to top button