Zadar

Karlovačko RockOff – 13.6. u Zadru

vatra-promoKarlovačko RockOff, glazbena platforma utemeljitelja Hrvatskog društva skladatelja, koja drugu godinu zaredom traži talentirane umjetnike, ide prema svom vrhuncu – poznato je 15 finalista Karlovačko RockOffa 2015.

Žiri u sastavu:  Hrvoje Horvat, predsjednik, Jadranka Ivaniš Yaya, pjevačica grupe Jinx,Damir Martinović Mrle, član grupe Let 3, Srđan Sekulović Skansi, poznati autor i producent, te Ivan Dečak, pjevač i autor hitova grupe Vatra sastao se u ponedjeljak 25. svibnja i odabrao 15 finalista koji nastavljaju natjecanje i ulaze u samu završnicu Karlovačko RockOffa. Uz odabrane izvođače od strane žirija, jednog izvođača birat će publika, a drugi je pobjednik HR Demo kluba.

S ponosom predstavljamo glazbene nade koje će imati priliku predstaviti se publici svirkom uživo na jesenskom dijelu natjecanja, u rujnu u Zagrebu: Ante Cash, Baltazar, Barbari, Darkvud, Gretta, Jam Ritual, Judette, Kopito, Ludwig, Manntra, Noa & The Funkblasters, Radioaktiv, Rezerve, The Hunting Dogs, U pol 9 kod Sabe.

Njima će se pridružiti grupa Repassage, pobjednici HR Demo festivala te bend po izboru publike koji će biti objavljen nakon završetka glasanja.

“Zbog odličnih prijava bendova na festival Karlovačko RockOff, žiri je imao težak posao izabrati najbolje između 30 glazbenika koji su prošli prvi krug festivala. Na kraju nije bilo druge nego  povisiti kvotu s planiranih 13 na 15 izvođača, kojima se pridružuju bend koje je izabrala publika na web stranici festivala i pobjednik HR Demo kluba. Njih  17 nastupit će na šest koncerata Karlovačko RockOff festivala od rujna do listopada. Možemo biti više nego zadovoljni jer na Karlovačko RockOff festivalu imamo najbolji presjek aktualne domaće rock i pop scene, bendove koji su već prepoznati kao cijenjena imena u usponu.” – rekao je umjetnički direktor i predsjednik žirija Karlovačko RockOffa, Hrvoje Horvat.

Pobjednik natjecanjaKarlovačko RockOff osvojit će fantastične nagrade: 100 sati snimanja i produkcije u studiju, rad s profesionalnim producentom, produkciju singla, videospota i nastup kao gost na velikom koncertu Vatre u Zagrebu u listopadu 2015.

Prije jesenskog finala, najavljujemo veliku turneju:Karlovačko RockOff Summer Tour featuring VATRA.

Turneja počinje 12.6. u Splitu (O’Hara), dan kasnije, 13.6. u Zadru (Đil/parkiralište Jazine), 19.6. u Rijeci (Hartera), te 27.6. u Osijeku (Galerija Kazamat).





Related Articles

Back to top button