IzdvojenoZadarZADAR Sport

Kalmeta potvrdio ekskluzivno pisanje ZADAR Newsa o odlasku Borisa Skroće, a fake news blog Antena se propisno osramotio

Iako su ZADAR News i ZADAR Sport u više navrata pisali o tome kako će Boris Skroće, direktor KK Zadar uskoro biti smijenjen s funkcije koju obnaša, ili će biti prinuđen ponuditi svoju ostavku, slabo čitani blog Antena, objavio je kako Boris Skroće “NE napušta” funkciju direktora, pokušavši tako demantirati pisanje ZADAR Newsa i ZADAR Sporta.

R. Pedišić – autor fake news članka pozivao se na lažni izvor iz KK Zadar

Izvjesni Renato R. Pedišić, pišući pamflet za gore spomenuti blog tada je citirao “izvor iz KK Zadar”, koji se, naravno, kao i većina objavljenih pamfleta, kasnije pokazao lažnim i nepostojećim.

http://www.zdnews.hr/boris-skroce-vise-nije-direktor-kluba/

Opskurni i polupismeni tekst pun laži i obmana na blogu Antena

U opskurnom i polupismenom tekstu koji je za cilj imao jedino obmanuti zadarsku javnost, fake news blog tada se pozivao na nepostojeće izvore iz KK Zadar od kojih su čak “uzeli izjavu”.

Članak pun laži i nepostojeći ‘izvora’, koji je tada objavljen na blogu Antena i kojim se pokušala obmanuti zadarska javnost prenosimo u cijelosti:

fake2
Lažni članak objavljen 14.3.2017 na blogu Antena

Potvrđeno pisanje ZADAR Newsa i ZADAR Sporta

Konačno, na današnjoj sjednici Gradskog vijeća, na izravan upit vijećnika Marka Pupića Bakrača hoće li Boris Skroće biti smijenjen, potvrdio je gradonačelnik Zadra, Božidar Kalmeta, koji je svojom izjavom ujedno potvrdio autentičost i točnost pisanja portala ZADAR News i ZADAR Sport.

 





Related Articles

Back to top button