“Kalmeta odlučio, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika zadra bit će Zdravko Livaković”

19
Zdravko Livaković


Zdravko Livaković
Zdravko Livaković (Foto: 057info)

Na redakijske e-mail adrese većine zadarskih lokalnih medija sinoć je dostavljen šaljiv i zanimljiv strip koji najbolje opisuje trenutno stanje u zadarskom ogranku Hrvatske demokratske zajednice. Naime, HDZ-ovci još uvijek nisu objavili svoje kandidate za gradonačelnika i župana.

Autor ovog stripa, ili više njih, tako su odlučili kako bi HDZ-ov kandidat za gradonačelnika trebao biti bivši predsjednik HAC-a, Zdravko Livaković.

Evo i kompletnog sadržaja e-maila:

Kliknite za uvečanu verziju
Kliknite za uvečanu verziju

“Naslov: Kalmeta odlučio, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika zadra bit će Zdravko Livaković

Nadnaslov: NIJE OPTEREĆEN AFERAMA

Poštovane urednice, urednici, novinarke, novinari i ostali medijski djelatnici. Primite ovu izuzetno bitnu objavu za građanstvo:

“Nakon višemjesečnog razmišljanja, premišljanja i čega sve već ne, Gradski odbor HDZ-a Zadar donio je odluku kako će naš kandidat na lokalnim izborima koji se ovog svibnja održavaju u cijeloj Hrvatskoj, pa i u Zadru, biti nestranački kandidat Zdravko Livaković. Za one manje upućene, gospodin Livaković iza sebe ima dugogodišnji staž u Gradskoj i Državnoj upravi. Bilo bi nepravedno ne spomenuti i činenicu kako je gospodin Livaković dugo godina obnašao dužnost Državnog tajnika, kao i to da je bio predsjednik Nadzornog odbora Hrvatskih autocesta i Hrvatskih cesta.

NESTRANAČKI KANDIDAT I NIJE OPTEREČEN AFERAMA

Vjerojatno ćete se upitati zašto smo se odlučili za nestranačkog kandidata, ali baš za gospodina Livakovića. Ukoliko je tomu tako, evo i odgovora. Za razliku od većine naših stranačkih kolega koji su uglavnom pod istragama, gospodin Livaković nije član HDZ-a niti je opterećen aferama i/li istragama te je između ostalog, vjerujemo, naš najbolji izbor.” – stoji u anonimnom priopćenju kojega potpisuje autor e-mail adrese HDZ Zna “hdzzna@yahoo.com”.

Komentari

komentari

Podijeli objavu

19 Komentari

  1. Stoko sitnog zuba grad je u rukama šefa ,mene i mog prijatelja Jadre što prije to shvatite bolje za vas.

    • jesu ovo prijetnje treba prijavit policiji i u Brisel kako se još i prijete .Neznam uskoro uskoro vikat ce te ja nisam šef i vec poznate uzrecice ha aaaaaaaaaaaaaaa.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here