Na redakijske e-mail adrese većine zadarskih lokalnih medija […]

“Kalmeta odlučio, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika zadra bit će Zdravko Livaković”


Zdravko Livaković

Zdravko Livaković (Foto: 057info)

Na redakijske e-mail adrese većine zadarskih lokalnih medija sinoć je dostavljen šaljiv i zanimljiv strip koji najbolje opisuje trenutno stanje u zadarskom ogranku Hrvatske demokratske zajednice. Naime, HDZ-ovci još uvijek nisu objavili svoje kandidate za gradonačelnika i župana.

Autor ovog stripa, ili više njih, tako su odlučili kako bi HDZ-ov kandidat za gradonačelnika trebao biti bivši predsjednik HAC-a, Zdravko Livaković.

Evo i kompletnog sadržaja e-maila:

Kliknite za uvečanu verziju

Kliknite za uvečanu verziju

“Naslov: Kalmeta odlučio, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika zadra bit će Zdravko Livaković

Nadnaslov: NIJE OPTEREĆEN AFERAMA

Poštovane urednice, urednici, novinarke, novinari i ostali medijski djelatnici. Primite ovu izuzetno bitnu objavu za građanstvo:

“Nakon višemjesečnog razmišljanja, premišljanja i čega sve već ne, Gradski odbor HDZ-a Zadar donio je odluku kako će naš kandidat na lokalnim izborima koji se ovog svibnja održavaju u cijeloj Hrvatskoj, pa i u Zadru, biti nestranački kandidat Zdravko Livaković. Za one manje upućene, gospodin Livaković iza sebe ima dugogodišnji staž u Gradskoj i Državnoj upravi. Bilo bi nepravedno ne spomenuti i činenicu kako je gospodin Livaković dugo godina obnašao dužnost Državnog tajnika, kao i to da je bio predsjednik Nadzornog odbora Hrvatskih autocesta i Hrvatskih cesta.

NESTRANAČKI KANDIDAT I NIJE OPTEREČEN AFERAMA

Vjerojatno ćete se upitati zašto smo se odlučili za nestranačkog kandidata, ali baš za gospodina Livakovića. Ukoliko je tomu tako, evo i odgovora. Za razliku od većine naših stranačkih kolega koji su uglavnom pod istragama, gospodin Livaković nije član HDZ-a niti je opterećen aferama i/li istragama te je između ostalog, vjerujemo, naš najbolji izbor.” – stoji u anonimnom priopćenju kojega potpisuje autor e-mail adrese HDZ Zna “hdzzna@yahoo.com”.

Komentari (16)
 1. Lova
  Reply -
 2. PROCES
  Reply -
 3. Tito
  Reply -
 4. Lulek
  Reply -
  • Menengitis
   Reply -
 5. Tony
  Reply -
 6. Poskok
  Reply -
 7. vuk1
  Reply -
 8. Livi
  Reply -
  • Donat
   Reply -
 9. Livi
  Reply -
  • Sumrak
   Reply -
 10. Darza
  Reply -
 11. seo tools
  Reply -
 12. louis vuitton outlet
  Reply -
 13. miu miu
  Reply -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>