IzdvojenoZadar

Kalmeta o optužnicama: One su moj osobni problem, ne Gradov

Uoči Svečane sjednice povodom Dana Grada zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta na upit novinarima komentirao je kako će podizanje druge optužnice utjecati na njegovu političku sudbinu.

– Stranka ima svoju taktiku, a ta taktika se sastoji od toga da se još ne zna s kojim ljudima će ići u izbore. Tu sam ja potpuno nebitan. No, naravno da ću ja, ovisno o poziciji na kojoj ću biti, utjecati da građani Zadra daju potporu koaliciji na čelu s HDZ-om, za koju sam siguran da će imati potporu s obzirom na sve dobro što je učinjeno za grad, kazao je Kalmeta.

On je komentirao i novinarski upit kako  zadarski SDP-ovci tvrde da su optužnice protiv Gradonačelnika,  talačka kriza za Grad.

– Ne, nisu teret gradu. To su potpuno dvije odvojene stvari. Ja vjerujem da grad vodim odlučno i efikasno i zajedno sa svojim suradnicima vjetar sam u leđa svim projektima. Optužnica je moj osobni problem i od toga ne bježim, već duboko vjerujem u pravnu državu i hrvatsko pravosuđe gdje ću se dokazivati, izjavio je gradonačelnik Kalmeta.





Related Articles

Back to top button