VijestiZadarZadne-Izdvojeno

VIDEO – Kalmeta: “Nisam nasjeo na Jurkotićevu šalu, odmah sam zvao 0912222666, ali se nitko nije javio”

Božidar Kalmeta (Foto: Dnevnik.hr)
Božidar Kalmeta (Foto: Dnevnik.hr)

“Bio sam u parku Vladimira Nazora, išao sam trčati. A, kako me palac boli nisam se baš proslavio trčanjem “, rekao je gradonačelnik Božidar Kalmeta odgovarajući vijećniku Šimičeviću.

Zadarskoga gradonačelnika Božidara Kalmetu SDP-ov vijećnik Antun Novoselović podsjetio je na današnjem aktualnom satu na neslanu šalu s izmišljenim inspektorom Tokićem, koji se predstavio kao tajnik Glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića. U videu koji je na društvenim mrežama pogledalo više od 200 tisuća ljudi  Kalmeta s komičarom Jurkotićem razgovara o apartmanu, roštilju i izletu koji bi kao trebao srediti Bajiću:

   “Nije me navukao. Odmah sam zvao taj broj, nitko se nije javio tj. broj je nedostupan. Nikada se nitko nije javio, mogu vam dati taj broj. Pretpostavljao sam, bilo mi je potpuno neprimjereno ali što ja znam, gradonačelnik sam, bio sam kulturan i fin, ali se nisam dao navući. Ne ljutim se”, kazao je Kalmeta

HDZ-ov vijećnik Rade Šimičević upozorio je na Aktualnom satu GV-a na , kako kaže, podeblji sloj pijeska na trim stazi.

“Staza je posuta pijeskom što je jako dobro, ali je taj sloj malo podeblji,  pa ljudima bježe noge, da tako kažem, gube tlo pod nogama. Treba to malo povaljati jer nije dobro ni za šetače, a posebno za trkače”,  kazao je Šimičević.

Bio sam u parku Vladimira Nazora, išao sam trčati. A kako me palac boli nisam se baš proslavio trčanjem“, rekao je gradonačelnik Božidar Kalmeta odgovarajući vijećniku Šimičeviću.

To nije pijesak,to je rizla, pojasnio je  Kalmeta. To je gradilište po kojem se teško trči i hoda, ali riječ je o projektu koji se financira iz predpristupnih  fondova i  treba pustiti  da bude završen. “





Related Articles

Back to top button