ZadarZadne-Izdvojeno

Josip Skoblar ugostio dogradonačelnika Dražena Grgurovića u Marseilleu

“Zaslugom  zadarskog proslavljenog nogometaša Josipa Skoblara, koji je ujedno i sportski direktor Nogometnog kluba Marseille, u petak, 30. ožujka 2012. godine upriličen je  susret između predstavnika grada Zadra na čelu sa zamjenikom gradonačelnika Draženom Grgurovićem i predstavnika Grada Marseillea. Zamjenik gradonačelnika Grgurović i ovaj susret je  iskoristio  za prezentaciju grada Zadra i njegovih turističkih potencijala.

Valja istaknuti da se je sve događalo u prostorima najveće regionalne medijske kuće La Provence u prisustvu njihovog generalnog direktora, zamjenika gradonačelnika grada Marseillea, direktora Nogometnog kuluba Marseille te velikog broja novinara. Kao razultat ovog susreta i razgovora, postignut je dogovor o uspostavi suradnje među gradovima Zadrom i Marseillom i na drugim razinama, ponajprije kulturi i školstvu.

Neposredni povod ovom, za promidžbu Zadra,  važnom događaju bilo je otvorenje nove Ryanairove zračne linije Marseille – Zadar, koji je objavljen s fotografijama sudionika i obaviješću o upravo uspostavljenoj zračnoj liniji Marseille – Zadar u sutrašnjem broju, na glavnoj sportskoj stranici najtiražnijeg dnevnog lista La Provence (naklada 180 tisuća primjeraka).” – stoji u službenom priopćenju Grada Zadra kojega potpisuje Mirjana Sačić, prof.voditeljica Odsjeka zaprotokol i promidžbu Grada.





Related Articles

Back to top button