ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Jardine odlazi, Vladović dolazi?

jardineHoće li KK Zadar nastaviti sa starim običajima otpuštanja igrača nakon svega nekoliko odigranih utakmica, pitanje je koje postavljaju navijači nakon svega dvije odigrane utakmice Antonia Stephena Jardinea. A da nije sve ostalo samo na komentarima publike, potvrđuje nam iz izvora iz kluba. Naime, portal ZDNews.hr doznaje kako će, ukoliko uskoro ne popravi drastično svoje igre, Zadar napustiti playmaker Antonio Stephen Jardine. Jardine, koji je trebao biti prvo rješenje na poziciji playmakera, očito nije zadovoljio struku kluba i pred izlaznim je vratima.

U dvije utakmice ABA lige zabilježio je skroman učinak od 1.0 poena za 12.5 minuta provedenih u igri uz negativnu valorizaciju u obje utakmice. Ono što je svima jasno vidljivo je da je ovaj igrač došao itekako nespreman u Zadar te s velikim problemima s kilažom i nije se uspio nametnuti na mjestu glavnog organizatora igre. Povijest se opet ponavlja i struka kluba je ponovno pogriješila u odabiru glavne pozicije u ekipi.

Sjetimo se samo prošle godine i lutanja na playmakerskoj poziciji sa Ervinom, Allenom te naposljetku sa Thorneom. Isto tako, ostaje pitanje zašto je Zadar uzeo odlučio potpisati ugovor s očito nespremnim igračem, kada se zna da je posljednju godinu propustio zbog loma noge te kako je mogao proći liječnički pregled. Iz istih izvora bliskih klubu doznajemo kako je blizu potpisa za zadar 30-godišnji zadarski playmaker Jakov Vladović koji je prošle sezone nastupao za slovensku Krku(8.3ppg, 4.3 apg za 27.3 mpg), a trenutačno je bez angažmana





Related Articles

Back to top button