IzdvojenoZadar

IZVOR IZ MINISTARSTVA: “Budu li se gledali uspjesi i rezultati, Irena Ćosić ostat će direktorica Zračne luke Zadar”

Hoće li doći do smjene na čelu Zračne luke Zadar, jedno je od vrućih pitanja na koje još uvijek zadarska, ali i šira javnost – nema odgovor. No, prema izvorima iz Ministarstva državne imovine, kojemu je na čelu Goran Marić, ukoliko se bude išlo na stručnost, Irena Ćosić nema razloga za brigu i ući će u novi mandat kao nova – stara direktorica.

– Budu li se gledali rezultati i stručnost, gospođa Ćosić ne bi trebala imati razlog za brigu i ostat će na funkciji direktorice – kazao je izvor iz gore spomenutog ministarstva u razgovoru za ZADAR News.

Podsjetimo, Ministarstvo državne imovine je u lipnju ove godine objavilo javni natječaj za imenovanje direktora za četiri zračne luke, između ostalog i za Zračnu luku Zadar.
Sredinom srpnja, u Ministarstvu državne imovine održani su i razgovori s pozvanim kandidatima za direktore ZL Zadar, Osijek, Split i Dubrovnik. Od pet pristiglih prijava za šefa ZL Zadar, na razgovoru su bili sadašnja direktorica Irena Ćosić, Josip Klišmanić, direktor Fine Zadar, te Tin Kozarić, direktor tvrtke Aerostandard iz Velike Gorice.

– Što se tiče pitanja koja su postavljana kandidatima od strane komisije, mislim da je gospođa Ćosić najbolje i najstručnije odgovorila na ista. No, ostaje za vidjeti što će se dogoditi početkom rujna, kada ćemo znati ime nove ili stare čelne osobe Zračne luke Zadar – kazao je izvor iz Ministarstva državne imovine za ZADAR News.

Što će se u konačnici dogoditi i hoće li se cijeniti stručnost i sposobnost koju neosporno direktorica Ćosić ima, vidjet ćemo, kao što je i naš izvor kazao, početkom rujna kada će se objaviti ime stare ili nove ključne osobe Zračne luke Zadar.

Bivši župan Stipe Zrilić, predsjednik Županijske skupštine Zadarske županije Željko Lončar i Irena Ćosić, direktorica Zračne luke Zadar

A kada govorimo o rezultatima, treba naglasiti i kako je direktorici zračne luke, Ireni Ćosić, priznanje za uspješan rad dala i Županijska skupština Zadarske županije, dodjeljujući u travnju Zračnoj luci Zadar Godišnju županijsku nagradu za izvrsne rezultate i rekordan promet u 2016. godini.





Related Articles

Back to top button