Tehnologija

Iz Foxconna o iPhoneu 5

Foxconnov CEO Terry Gou jedan je od rijetkih izvan Applea koji ima informacije o sljedećem iPhoneu. Ako je vjerovati njegovim riječima, uređaj će biti odličan, točnije, bolji od Samsungovog Galaxyja S III.

Konkretno, CEO je izjavio kako će novi iPhone “posramiti” Samsungov Galaxy S III. Uz ovo, kupcima je savjetovao da pričekaju lansiranje Appleovog smartphonea, samo da ne kupuju uređaje zakletog rivala – Samsunga. O neprijateljstvu dviju kompanija svjedoči i izjava Foxconnovog CEO-a u kojoj je kolege iz Samsunga optužio da su “otkucali” konkurentske proizvođače referirajući na Samsungovo svjedočenje sa svojstvom zaštićenog svjedoka u slučaju namještanja cijena LCD zaslona.

Što konkretno novi iPhone donosi i zašto ga vrijedi čekati, Gou naravno nije otkrio. Već se dulje vrijeme špekulira, a pojavile su se i fotografije dijelova navodno novog iPhonea, kako će smartphone imati izduženi ekran, te stražnju stranu izrađenu od kombinacije aluminija i stakla.

Terry Gou je nedavno najavio i razvoj Appleovog televizora izjavom kako se u Foxconnu pripremaju za proizvodnju, no koja još uvijek nije krenula. Kasnije je ova izjava demantirana, no ako uređaj krene u proizvodnju, Foxconn će gotovo sigurno biti proizvođač.





Related Articles

Back to top button