VijestiZadar

INTERVJU Duško Polovina: “Karamarko mi nije dorastao”

Zoran Milanović, Zlatko Komadina i Duško Polovina Lungo kandidati su za predsjednika Socijal demokratske partije Hrvatske. Kao što je poznato, da bi kandidature bile prihvaćene, svaki od kandidta mora prikupiti 1000 potpisa članova stranke. Zadranin Duško Polovina Lungo vjeruje da će prikupiti traženi broj potpisa. Na upit zašto misli da se baš on može suprostaviti lideru HDZ-a i Prvom potpredsjedniku Vlade, Tomislavu Karamarko, Polovina odgovara kako mu Kramarko nije dorastao.

Mislite li da ćete uspjeti prikupiti potrebnih 1000 potpisa i očekujete li od zadarskih SDP-ovaca, čiji ste član da vam za početak daju potpise?

– Odlučio sam se na drugačiji način prikupiti potpise. Ne treba mi nitko iz stranke pomagati, imam svoj tim s kojim surađujem. Prikupit ću potpise uz pomoć medija pa i Facebooka. Jedan sigurno imam i on je inenađenje za svih, a nadam se da ću sutra dobiti taj potpis.

O kojem potpisu se radi?

– Doznat ćete vrlo brzo.

Da bi kandidatura za predsjednik SDP-a bila zakonita, trebate prikupiti 1000 potpisa. Koliko ste ih do sada prikupili?

– Ne znam točan broj, momci rade na terenu, a točan broj bih trebao doznati roz nekoliko dana, dakle vrlo brzo.

O vašoj kandidaturu u javnosti i medijima se raspravlja nekoliko dana, što kažu vaši stranački ‘drugovi’ iz zadarskog SDP-a?

– Iskreno, nemam pojma. Nikoga nisam sreo niti vidio niti mi je itko čestitao na kandidaturi. Zašto je tomu tako, trebate pitati njih. Svoje sam rekao i postigao da je SDP planetano popularan. Ne zove nitko iz Zadra, ali mnogi preko oceana zovu i zanimaju se za moju kndidaturu.

Zašto mislite da se baš vi moete suprostaviti Tomislavu Karamarku?

– Gospodin Tomislav Karamarko, odnosno vođa HDZ-a nije mi dorastao. Znam to iz određenog iskustva s njim. Ipak sam Ja Zadranin, a mi smo drugačiji od drugih jer mi igramo fer igre – kazao je za kraj Polovina kojemu je, baš kao i Milanoviću i Komadini ostalo nešto manje od 30 dana da prikupe najmanje 1000 potpisa članova SDP-a kako bi i službeno postali kandidati za predsjednika najveće oporbene stranke u državi.

Moja obavjest za članove SDP-a……..posebno mislim na mladePoštovani kolege,dragi članovi SDP-a,kao što je već…

Posted by Duško Lungo Polovina on Monday, February 1, 2016





Related Articles

Back to top button