VijestiZadne-Izdvojeno

Hypo kartice. Više za manje

kreditnekartice_pos_1.0_plazmaDo 31. prosinca 2013. možete ugovoriti jednu od charge ili revolving kartica s popustom na upisninu i članarinu od 50% za prvu godinu korištenja

Za veću fleksibilnost u svakodnevnom životu, Hypo Alpe-Adria-Banka svojim klijenatima nudi niz kartičnih proizvoda koje mogu kombinirati i uživati u njihovim pogodnostima. Posebna ponuda traje do 31. prosinca 2013. godine, do kada vas Hypo banka nagrađuje s popustom na upisninu i članarinu od 50% za prvu godinu korištenja pri odabiru jedne od charge ili revolving kartica: Visa Classic, MasterCard, Visa Revolving ili Visa Grawe Revolving kartice.

Uz te pogodnosti, korištenjem kartica prikupljate bodove i ostvarujete pogodnosti koje Vam nudi Hypo klub. Svakim plaćanjem karticom na prodajnim mjestima i za podizanje gotovine na bankomatima u Hrvatskoj i inozemstvu te urednim plaćanjem računa za kartice vašem se Hypo klub računu pribrajaju nagradni bodovi koje potom možete zamijeniti za poklone. Darovi su u obliku poklon bonova koji se mogu iskoristiti za kupnju u trgovinama, knjižarama, parfumerijama, putničkim agencijama i slično, zamijeniti za promotivne dar iz naše ponude, iskoristiti za godišnju članarina za kartice ili kao uplata donacije dobrotvornim udrugama. Članstvo u klubu je besplatno i nije potrebna pristupnica.

Kartica na rate

Jedna od kartica u ponudi Hypo banke je najprihvaćenija kreditna kartica u svijetu – Visa Classic, uz koju je od sada moguće plaćati na rate. U ratama možete plaćati sve transakcije učinjene na prodajnim mjestima i bankomatima u zemlji i inozemstvu, putem interneta ili samoposlužnih uređaja. I ono najbolje – sami odabirete broj mjesečnih obroka, od 2 do 12, za sve transakcije iznad 300 kuna. Pri tome račun možete podijeliti na obroke pri samoj kupnji na posebno označenim prodajnim mjestima ili naknadnim pozivom na besplatni broj Kontakt-centra 0800 14 14.

Kartica na „punjenje“

MasterCard Prepaid Refresh kartica idealna je zamjena za gotovinu, uz potpunu kontrolu troškova i jednostavnu nadoplatu. Karticu vrlo jednostavno nadopunjujete novom uplatom bez naknade u bilo kojoj podružnici Hypo banke ili putem internetskog bankarstva HYPOneta, nakon čega je ponovno spremna na korištenje. Na primjer, kada idete na put, novac koji planirate potrošiti možete pohraniti na ovu karticu i njome plaćati na svim prodajnim mjestima s oznakom Maestro/MasterCard u zemlji i inozemstvu te je koristiti za podizanje gotovine na više od 943 tisuće bankomata diljem svijeta. Također je možete koristiti za kupnju putem Interneta bez straha od prijevara uvijek kad ne želite otkrivati podatke svojih kreditnih kartica. Posebno je dragocjena kao siguran način raspolaganja džeparcem za mlade u pokretu jer je mogu koristiti svi stariji od 14 godina.

Za sve informacije posjetite najbližu poslovnicu Hypo banke, nazovite besplatni info telefon 0800 1414 ili posjetite web stranicu www.hypo-alpe-adria.hr.

Posebna pogodnost: Korištenjem kartica na bankomatima također se prikupljaju nagradni bodovi u Hypo klubu!





Related Articles

Back to top button