ZadarZadne-Izdvojeno

Hrvatska zora: Joso Nekić laže. Učenice su bile na HDZ-ovom skupu

imageHrvatska javnost je danas bila zgrožena izvješćima iz medija kako su zadarske gimnazijalke na prijevaru, bez da se njima i njihovim roditeljima išta unaprijed reklo, odvedene da pjevaju na HDZ-ovom stranačkom skupu u zadarskoj Plovaniji.

http://www.jutarnji.hr/skandalozno-gimnazijalke-skolskog-zbora-podigli-s-nastave-i-doveli-da-pjevaju-na-predizbornom-skupu-hdz-a-na-plovaniji/1236283/

No, prisiljeni smo reagirati na izjave Jose Nekića, nositelja liste HDZ-a na Plovaniji, koji je ustvrdio da to nije bio stranački, HDZ-ov skup, jer da tamo nisu bili samo HDZ-ovi političari, već i predstavnici Hrvatske zore i pravaša.

Prevareni smo na način koji se samo viđao u prošlosti. Još ne možemo
vjerovati da se to događa u današnje vrijeme u Zadru.
Naime, kao i svi mještani MO Plovanija i ostali građani Zadra obaviješteni smo da se u četvrtak, 13.11.2014. godine, u 17 sati otvara novi Mjesni odbor Plovanija.
Kao istinski demokrati i građani koji vole svoj Zadar i svoj kvart Plovaniju , naravno, da smo se odazvali.
A onda, ne samo mi, nego i brojni drugi građani, među kojima i učenice
gimnazije Vladimir Nazor, doživjeli smo nasilje nad svima nama od strane čelnika zadarskog HDZ-a koji su obećano otvaranje novog Mjesnog odbora Plovanija pretvorili u “partijski slet” najviše razine.
Već na samom početku gospodin Joso Nekić, nositelj liste HDZ-a za MO Plovanija na predstojećim mjesnim izborima je okupljene pozdravio riječima: “Dobrodošli na predizborni skup HDZ-a!”, da bi potom predstavio svoju listu i svakog člana s liste pojedinačno. Ovoj obmani mještana Plovanije nazočili su predsjednici gradskog i županijskog odbora HDZ-a.

Najoštrije prosvjedujemo zbog ovakve manipulacije događajem koji je trebao biti u funkciji javnosti i svih stanovnika Plovanije.
GOSPODO ZAR MISLITE DA SE ZADAR DANAS I SUTRA MOŽE GRADITI NA PREVARAMA????
Gradska organizacija Hrvatske zore Zadar
Predsjednik
Mladen Malta
U Zadru, 14.11.2014.





Related Articles

Back to top button