112Vijesti

Hitna se sudarila s viljuškarom, poginuo 52-godišnjak

nesrecazadar-MediaPressDanas oko 12 sati, u Ulici Put Vrela, na gradskom predjelu Bokanjac u Zadru, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 52-godišnjak.

Prema za sad dostupnim saznanjima, sumnja se da je nesreću prouzročila 57-godišnja vozačica osobnog automobila zadarskih registracija koja se u promet uključivala iz sporedne ulice i pri tom oduzela prednost prolaska vozilu Hitne pomoći gospićkih registracija, kojim je upravljao 29-godišnjak, a koji se kretao ulicom Put Vrela u pravcu Zadra.

Nakon sudara se vozilo Hitne pomoći odbilo na parkiralište marketa Bakmaz i udarilo u viljuškar kojim je upravljao 52-godišnjak.

U nesreći je ozlijeđeno više osoba koje su prevezene u Opću bolnicu Zadar, a na mjestu događaja u tijeku je očevid zbog kojega je za sav promet zatvorena ŽC-6007 Zadar – Ražanac, do raskrižja Mazija.

Kako prenosi MediaPress, po onome što se vidi na mjestu nesreće, kombi Hitne pomoći je zakačio prednji dio Golfa i skrenuo prema skladišnom prostoru Bakmaza upravo u trenutku kad je tu prolazio viljuškar. Viljuškarist je od udara na mjestu nesreće poginuo, a prema informacijama policije, ozljede su zadobili vozač kombija, medicinski tehničar (31) i liječnik (25) koji su se nalazili u vozilu Hitne pomoći.





Related Articles

Back to top button