ZadarZadne-Izdvojeno

HDZ-OVE IGRICE – Grozdane Perić i Nevenka Marinović namjerno postavljale pitanja za koje su znali da Županija nije nadležna

ZRILIĆ__LONGIN_1380884380HDZ-ove vijećnice Grozdana Perić i Nevenka Marinović na današnjoj skupštini su postavili pitanja za koje su znali da županijska vlast nije nadležna.

U ime građana i kao bivša predsjednica Upravnog vijeća zadarske bolnice, koja kako je rekla zapošljava 1 200 ljudi, Gozdana Perić je pitala što se to kvalitetno promijenilo od kada je Županija na dvije godine (tri. Op.a) izgubila osnivačka prava. Jesu li se zbog štrajka produžile liste čekanja, pitala je vijećnica župana, kao i kada će se i s kojim iznosom sanirati bolnica?

Župan joj je standardno odgovorio da očekuje kako će se bolnica vratiti pod okrilje Županije u gorem stanju nego je bila.
– Vjerujem kako će se realizirati projekt Gaženica, ali u to nisam siguran, kazao je župan na prigovor Nevenka Marinović da SDP-dovodi kadrova sa strane kako bi zaustavili taj projekt i novac preusmjerili u Rijeku. Marinović je to rekla povodom toga što je danas mijenja članstvo Upravnog vijeća Lučke uprave u Zadru i što su na čelo tog vijeća došli SDP-ovi kadrovi izvan Zadra.

Na njenu aluziju o izostanku zadarskog kadra iz SDP-a, župan je rekao kako osobno misli da SDP-ima kvalitetne kadrove.





Related Articles

Back to top button