IzdvojenoZadar

HDZ objavio kandidate za Gradsko vijeće Grada Zadra

HDZ je sa partnerima, HSP AS-om, HSU-om, Hrastom i Reformistima, danas u Muzeju antičkog stakla potpisao koaliciju za Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu. Svečanom potpisivanju nazočili su predsjednici gradskih i županijskih organizacija, te kandidati za gradonačelnika i župana, Branko Dukić i Božidar Longin. Nazočnima se prvi obratio predsjednik ŽO HDZ-a, Božidar Kalmeta, napominjući kako ova koalicija osigurava stabilnost:

– Ona osigurava kontinuitet na osnovu kojeg smo i dosad postigli da su Zadar i županija najbolji u državi, te daje jednu političku širokogrudnost jer spaja širok politički spektar, od centra pa nadesno, a sve s ciljem boljeg života građana – kazao je Kalmeta.

Predsjednik GO HDZ-a, Joso Nekić, naglasio je kako je ova koalicija jednoglasno prihvaćena bez obzira što su ankete davale prednost HDZ- u:

– Ipak smo i ovaj put okupili sve one koji žele surađivati na dobrobit grada i u ovom izbornom ciklusu u koaliciji koja jamči stabilnost nasuprot nekakvom neredu koji nam se nudi.

U ime HSP Ante Starčevića nazočnima se obratio predsjednik ŽO-a, Dalibor Barešić naglašavajući kako im je zadovoljstvo nastaviti kontinuitet u HDZ-ovoj koaliciji:

– Uvjeren sam da ćemo u daljnjem radu voditi pravašku politiku 21. stoljeća i dati puni obol ovoj koaliciji. Zato ovim putem pozivam sve članove HSP Ante Starčevića, ali i sve one koji se osjećaju pravašima, da podrže naše kandidate jer će i oni i ova koalicija voditi grad u bolje sutra – poručio je Barešić.

Čelnik zadarskog HSU-a, Duško Vuković, istaknuo je kako već 12 godina koaliraju sa HDZ-om zbog dva najveća uspjeha koja ranije nisu uspjeli postići:

– Uz politiku smo koja je u zadnje dvije godine dodijelila 40 milijuna kuna umirovljenicima i kojoj je jedini cilj napredak svih građana pa tako i umirovljenika – kazao je Vuković.

Vesna Sabolić također je izrazila zadovoljstvo učešćem u HDZ-ovoj koaliciji stručnih ljudi, najavljujući rad za svaki grad u županiji, a zadovoljstvo postignutrim sporazumom izrazio je i čelnik zadarskog Hrasta, Darko Pedić.

Lista za Gradsko vijeće:

1. BRANKO DUKIĆ
2. BRUNO MILIN
3. GROZDANA PERIĆ
4. DRAŽEN GRGUROVIĆ
5. MATE LUKIĆ (HSP AS)
6. DUŠKO VUKOVIĆ (HSU)
7. ZVONIMIR VRANČIĆ
8. ELVIRA STERLE
9. RADE ŠIMIČEVIĆ
10. DARIO NAKIĆ
11. MILENA IKIĆ
12. DAMIR BURČUL
13. TOMISLAV DRAŽOVIĆ
14. DUBRAVKA FINKA (NS REFORMISTI)
15. IVA DUNATOV
16. MARJANA BAKMAZ
17. ANKA ZEKANOVIĆ (HSP AS)
18. VIOLETA VALJEN-VUKIĆ
19. ANTONIJA ERSLAN
20. TOMISLAVA JERGAN (HRAST)
21. MATE MARIĆ
22. ANTE KOLEGA
23. MARIJA PETANI
24. IVAN PERIĆ
25. TINA JURJAKO
26. HRVOJE ŠARIĆ
27. DENIS KARLOVIĆ
28. BORIS FRAKIN (HSU)
29. TOMISLAV DOMINIS
30. MARINA ŠARLIJA-MIOČIĆ
31. BOŽIDAR KALMETA





Related Articles

Back to top button