Kultura

Gradska glazba sudjeluje na koncertu ‘Ne damo te pismo naša’ u organizaciji KUD-a Bleke i konji

Bez obzira na kišno vrijeme koje nas prati posljednjih dana članovi Gradske glazbe Zadar vrijedno se pripremaju za predstojeće aktivnosti.

Tako će već u subotu 21. travnja održati zajednički koncert s puhačkim orkestrom Mundekal iz Švedske. Koncert će se održati na Narodnom trgu, a početak se očekuje u 11 sati. U isto vrijeme na Narodnom trgu će se održati Eko-etno sajam pa sigurno možemo očekivati poseban ugođaj i ‘šušur’ na subotnjoj špici.

U četvrtak 26. travnja Gradska glazba Zadar sudjeluje na koncertu ‘Ne damo te pismo naša’ u organizaciji KUD-a Bleke i konji. Koncert će se održati u HNK Zadar s početkom u 20h. Kod ‘Bleka i konja’ uvijek očekujte neočekivano – tako će biti i ovaj put!

Dan nakon koncerta u HNK, u petak 27. travnja, članovi Gradske glazbe Zadar putuju na Pag gdje će sudjelovati na tradicionalnoj županijskoj smotri puhačkih orkestara. Smotra će se održati na ulicama i trgovima Paga, a program započinje u 18h. Uz četiri orkestra iz Zadarske županije (Pag, Zadar, Biograd i Stankovci) na smotri će sudjelovati i puhački orkestar glazbene škole Blagoja Berse i dva gostujuća orkestra iz Slovenije. Smotra se održava u sklopu Dana zadarske županije.

Sve vas srdačno pozivamo da prisustvujete našim aktivnostima i zajedno s nama podijelite radost muziciranja!

više na: www.gradska-glazba-zadar.hr





Related Articles

Back to top button