Zadar

OBJAVLJUJEMO DOKUMENT – Franko Pavić, vlasnik bloga ‘Antena Zadar’ optužen za praćenje, uhođenje i reketarenje

Vlasnik zadarskog bloga Antena Zadar, Franko Pavić, optužen je od strane direktorice Zračne luke Zadar, Irene Ćosić za praćenje, uhođenje i reketarenje. Je li ove optužbe direktorica pretočila u kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu ili policiji, do zaključka ovog članka nismo doznali.

Epilog je to tendencioznog članka kojega je na gore spomenutom blogu objavio bloger Antene Zadar, izvjesni Renato Pedišić. Naime, isti je bloger napisao kako se, zamislite, direktorica zračne luke na svom privatnom Facebook profilu pohvalila kupnjom nove haljine!

irenacosiczdnews
Ime Irene Ćosić napisano je na tablu 31.5.2016. – Kliknite na fotografiju za uvećanu verziju

Pavićev blog se više od mjesec dana pripremao ‘pronaći nešto’ o Ireni Ćosić, evo i ekskluzivnog dokaza

Prema javno dostupnim informacijama, direktorica Zračne luke je na formalnom godišnjem odmoru, ali je isto tako svakodnevno u Zračnoj luci. Tako je u svoje slobodno vrijeme odlučila obići neke od dućana i kupiti haljinu. Podatak je to koji je direktorica podijelila na svom Facebook profilu. Je li Pavić nesretan što i sam nije dobio haljinu, nije poznato. No, nekim zadarskim novinarima i redakciji portala ZDNews.hr je poznato da se na blogu Antene Zadar već neko vrijem “traži nešto” o Ireni Ćosić. Naime, u posjedu smo ekskluzivne fotografije koja je snimljena 31. svibnja u sjedištu Antene Zadar. Na tabli piše “5.6. VOX TV”, dok je ispod dodan tekst “IRENA ĆOSIĆ?”. Istu fotografiju ZDNews.hr-u dostavila je osoba koja je vrijeme provodila u prostorijama Antene Zadar te je od nas zatraženo da identitet iste ne objavljujemo, što će redakcija ZDNews.hr-a, naravno, poštovati.

Franko Pavić (Foto: ZDNews.hr)
Franko Pavić (Foto: ZDNews.hr)

Višemilijunska dugovanja

Inače, kada je riječ o Franku Paviću, vlasniku bloga Antena Zadar, valja spomenuti kako je isti višestruko optuživan od strane svojih bivših djelatnika zbog neisplaćivanja plaća i doprinosa. Isti je, također, vlasnicima ostalih zadarskih portala u više navrata slao raznorazne inspekcije. Prema pisanju portala Kalelargainfo.hr, Pavić je u višemilijunskim dugovanjima, te su mu dvije tvrtke u procesu predstečajnih nagodbi.

Najčitaniji članak na Anteni Zadar je onaj o govnima

Za napomenuti je i podatak kako je jučer na spomenutom blogu objavljena vijest pod naslovom “Netko se u Supernova centru, da prostite, posrao!” koja je ujedno, prema nekim pokazateljima, bila najčitanija vijest na tom blogu. Do zaključka ovog članka nismo uspjeli provjeriti je li nuždu u Supernovoj napravio sam Pavić kako bi podigao čitanost svog ionako loše čitanog bloga.





Related Articles

Back to top button