FOTOGALERIJA – Noćas je u Zadru zapaljen BMW Frane Brkića

3

Noćas oko 2 sata, na Bedemima zadarskih pobuna u Zadru izbio je požar na parkiranom BMW-u njemačkih nacionalnih oznaka, koji je zahvatio prednji dio automobila

Požar su ugasili vatrogasci, a u tijeku je očevid kojim će se utvrditi uzrok požar, materijalna šteta i ostale okolnosti događaja, poručuju iz PU Zadarske, piše Megamedia.hr.

Automobil je u vlasništvu Frane Brkića (38) čiji roditelji žive u Njemačkoj, a novinarka portala Megamedia razgovarala je s Brkićevom majkom.

– U šoku sam, ne znam zašto bi nam ovo tko napravio. O svemu ću obavijestiti njemačko veleposlanstvo, sve u Njemačkoj, neka vide što se događa u Hrvatskoj, uzrujano će Brkićeva majka koja je u nevjerici gledala uništeni skupocjeni BMW. Neslužbeno, šteta se procjenjuje na oko 50 tisuća eura, a isto tako neslužbeno je razlog paležu burna ljubavna veza Frane Brkića s još jednom osobom. U ovim trenucima traje očevid, angažirano je desetak policijskih službenika koji će pokušati utvrditi sve okolnosti.

Komentari

komentari

3 Komentari

 1. Izlazite iz financijske krize .. dobili dobro, osigurani, zajmovi i povoljni krediti ovdje, u SAD-u .. dođite k nama da bismo došli k vama ..

  Naša ponuda iznosi samo 4% .00 za određeno razdoblje od 48 mjeseci.

  Naša ponuda vrijedi za sljedeće kategorije:

  * Osobni krediti:

  * Poslovni krediti:

  Moramo vam odgovoriti. Postoji kontakt putem kojeg možete doći do nas: maverickinvestment02@gmail.com

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here