VijestiZADAR SportZadne-Izdvojeno

FOTO – Tornadele spremne za internacionalno cheerleading natjecanje u Irskoj

blue angels mini basket liga nastupČlanice Udruge “Tornadele” nakon uspješno odrađenih priprema u potpunosti su spremne za internacionalno cheerleading natjecanje u koje se održava u Irskoj.

Pripreme BLUE ANGELS juniorskog tima  započele su nakon kvalifikacijskog prvenstva Hrvatske za cheer i pom pon sastave koje se održalo u Zadru, 08.6.2013. na kojem su Tornadele osvojile dva zlata.
Na natjecanju su nastupili brojni klubovi iz raznih gradova Hrvatske, a uz cheerleading predstavili su se i u različitim plesnim stilovima – irskom stepu, salsi, hip hopu, bachati, jazz plesu, MTV plesu, zumbi, breakdanceu i slobodnom stilu.

blue angels mini basket liga nastup_2Cheerleading natjecanje “21CC” u Irskoj održati će se 9. i 10.11. 2013. u Galawayu gdje će Blue Angels Tornadele prezentirati hrvatski cheerleading u dvije kategorije.

Za pripremu BLUE ANGELS juniorkog tima Tornadela bile su zadužene cheerleading trenerice, te ujedno i Cheerleading i cheerdance sutkinje Hrvatske (CCA) i sutkinje Europe (ECA) – Valentina Beneta i Helena Dobrović.

irska tornadele blue angelsGeneralna proba za natjecanje odrađena je na prvom ovogodišnjem turniru Mini basket lige održanom u nedjelju 03.11.2013. gdje su Tornadele imale priliku pred domaćom publikom, u zaista odličnoj atmosferi, pokazati uloženi trud. Pokrenuta suradnja i nastupi na turnirima Mini basket lige pod nazivom “Kup Santa” od velike su važnosti i za pripreme te daljnja natjecanja u kojima će Tornadele, kao jedine zadarske predstavnice, predstavljati Zadar i Zadarsku županiju u Državnim i međunarodnim razmjerima.





Related Articles

Back to top button