ZadarZadne-Izdvojeno

Enio Meštrović: “Toliko smo izj*** ovih 20 godina da nemamo volje za sex”

enioDear John, is any sexual problem?

Među 15 smo najstarijih zemalja svita. Razlog je jednostavan, nemamo volje za sex. Toliko smo izjebani ovih 20-ak godina, koliko se nismo nadali ni u najmaštovitijim snovima naše adolescencije. Mozak ne može registrirati toliko izlučenih testosterona i jajašaca koliko smo ih mi primili u našu maternicu Hrvatsku. Taj protuprirodni blud i silovanje nejači dovea je do jalovosti nas surogat majki.

Da bi podigli natalitet u zemlji, tribali bi proći višegodišnju skupnu psihoterapiju di je zabranjeno beštimanje i bilo kakvo benigno spominjanje spolovila (za to bi nam tribalo osigurati posa i standard koji će takve misli apriori odagnati). Za svaki izust bludne riči kazna bi bila ispisati 2 trgovačka lista iste (malim slovima). Državu bi podilili na trojke da uvik imamo svidoka ako neko ne izdrži pritisak.

Nakon nekoliko godina apstinencije od šporkih riči i brisanja memorije sa nešeg hard diska, libido bi po svim relevantnim svjetskim istraživanjima počeja rasti. Muškarci bi bez umjetnih stimulansa i proteza protegli svoja oružja do neslućenih visina, a žene bi radile zečje nasipe protiv poplava međunožja te stilske košare za višak jajašca. U tom trenutku, kaže Mišo Kovač, stapalo bi se nebo sa zemljom, svaki dodir a kamoli penetracija dovea bi do zaćeća. Ta godina bi bila zabilježena ka Nova seoba hrvatskog naroda, telepatijom u realnost, iz snova u javu, iz težnje u sigurnu luku.

Iz sve te perspektive bezgraničnog neba, dolazimo nakon sexa, opet, do crne (prirodne) rupe. Priliv dice bi bija nepojmljiv, škole ne bi mogle izdržati pritisak, političari bi opet dobili prostor za jeftine glasove obećavajući gradnju škola u svakom kvartu. Krivulja rasta nataliteta opet bi padala jer bi nas opet jebali, u glavu, tkzv. protuprirodni blud.

Jebaji ga!

Enio Meštrović





Related Articles

Back to top button