IzdvojenoZadar

EKSKLUZIVNO: Vlasnik zadarskog portala (1981.) u petak je priveden radi podvođenja maloljetnog dječaka!

Kao što je ZADAR News već izvijestio prošli tjedan, vlasnik jednog zadarskog portala, čije ime u ovom članku ne navodimo radi prijetnje tužbom (a većina naših čitatelja ionako će znati o kome se radi), nalazi se pod istragom Općinskog državnog odvjetništva.

OPTUŽEN DA JE PODVODIO MALOLJETNOG DJEČAKA

Ipak, nove informacije upućuju na to da je gore spomenuti vlasnik zadarskog portala u petak 26. svibnja 2017. u ranim jutarnjim satima bio odveden u policijsku postaju, a za vrijeme pretresa stana u kojemu živi na Smiljevcu, izuzeta je veća količina računalne tehnike. Kako doznajemo od izvora iz istrage, 36-godišnjeg vlasnika zadarskog portala tereti se da je podvodio maloljetnog dječaka.

PLICIJA NE MOŽE KOMENTIRATI SLUČAJ JER SU IZVIDI – TAJNI!

Iz policije su nam samo kratko kazali kako ne mogu komentirati izvide jer su oni tajni. U međuvremenu, vezano za prvo nedjelo koje se ovom monstrumu stavlja na teret, od Općinskog državnog odvjetništva u Zadru doznali smo kako je slučaj o kojemu smo pisali prošli tjedan prebačen Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu, koje nam nije moglo dati više informacija od onih koje su već dostupne javnosti, a o njima je prošlog tjedna izvijestila zadaraska policija.

– Želimo Vas informirati da su službenici kriminalističke policije Policijske uprave zadarske, tijekom prošle godine, a nakon zaprimljenih dojava o navodno počinjenim kaznenim djelima spolne zlouporabe maloljetnika, u suradnji s nadležnim Državnim odvjetništvom proveli izvide. Sve činjenice i saznanja prikupljene tijekom provođenja izvida, sukladno protokolu i zakonskim rješenjima, dostavljeni su nadležnom odvjetništvu radi donošenja mjerodavne odluke u predmetu. S obzirom da su izvidi tajni, a i radi zaštite interesa prvenstveno maloljetnih osoba obuhvaćenih izvidima, nismo u mogućnosti iznijeti više detalja – kazao je za ZADAR News prošlog tjedna glasnogovornik PU Zadarske, Elis Žodan.





Related Articles

Back to top button