ZadarZadne-Izdvojeno

EKSKLUZIVNO: Ivan Žilić donirao tisuću Eura zadarskom Tornadu za nadolazeću feštu!

Milijarder i biznismen s adresom u Luxembourgu, Ivan Žilić, posljednjih dana je top tema svih bitnijih sportskih stranica u hrvatskim medijima, ali i šire. Njegov posljednji javni istup bio je poziv Upravi KK Zadar i gradonačelniku Božidaru Kalmeti da dođu kod njega u Luxembourg i da se dogovore oko kupnje KK Zadar, za koji je Žilić zainteresiran. Kako je kazao, spreman jednom transakcijom riješiti apsolutno sva dugovanja kluba, a obećao je i igranje Eurolige unutar 12 mjeseci.

A da stvar bude zanimljivija, Žilić se osobno ponudio platiti sve troškove leta i hotela zadarskoj delegaciji koja bi, eventualno, došla kod njega u Luxembourg.

U međuvremenu, Žilić je iz medija doznao da zadarski Tornado krajem kolovoza ove godine organizira veliku feštu povodom 50. obljetnice od prvog zadarskog naslova i organiziranog navijanja u Zadru. Naime, te davne 1965., pojavili su se prvi transparenti i zastave.

A kako će cijela organizacija imati i svoje rashode, odnosno kako bi cijela fešta i ličila na nešto, bit će potrebno uložiti i određene novce. Jedan od onih koji je odlučio donirati svoj novac, na iznenađenje mnogih, bio je i Ivan Žilić, koji je danas Tornadu uplatio obećani novac.

– Prije dva dana u posredstvu gospodina Hrvoja Bajla, čuo sam se s počasnim predsjednikom Tornada, gospodinom Borisom Marinom, s kojim sam se dogovorio da ću, kako sam već i obećao Hrvoju koji me to zamolio, pomoći Tornadu. Nadam se da će ova simbolična uplata biti samo početak naše suradnje jer, ako dođe do mog preuzimanja kluba, spreman sam često i konkretno pomagati zadarski Tornado – kazao je Žilić za ZDNews.hr

Boris Marin: ‘Veliko hvala gospodinu Ivanu Žilići na donaciji od tisuću Eura’

‘Zadrani će biti sretni ako se gradski oci dogovore s gospodinom Žilićem’

– U svoje osobno ime i u ime cijelog Tornada zahvaljujem gospodinu Ivanu Žiliću na donaciji od tisuću Eura koje nam je danas poslao. Veliko hvala s naše strane. Taj novac iskoristit ćemo za spektakularnu i dosad neviđenu bakljadu. Što se pregovora gospodina Žilića i KK Zadar tiče, nadam se da će gradski zadarski oci i članovi KK Zadar na kraju ipak pronaći zajednički jezik i da će spasiti klub, naravno, ako se sporazumno dogovore s gospodinom Ivanom Žilićem koji je u klub spreman uložiti svoje novce. Ukoliko ti pregovori završe s takvim ishodom, svi Zadrani će biti presretni – kazao je Boris Marin za ZDNews.hr





Related Articles

Back to top button