IzdvojenoZadar

DVA MILIJUNA PUTNIKA – Ryanair je povezao Zadar sa čak 15 destinacija (i njihov broj će rasti)

Ryanair, europski avioprijevoznik br. 1, danas (7. lipnja) slavi 2 milijuna prevezenih putnika u Zadru od početnog leta 2007. godine. Ovo ljeto Ryanair putnicima u Hrvatskoj nudi izbor od čak 15 destinacija s kojima povezuje Zadar, uključujući tri nove destinacije – Bristol, Copenhagen i Glasgow.

Ryanair će proslaviti ovo postignuće u Zadru puštajući u prodaju karte po cijeni od samo €24.99 za putovanja tijekom listopada i studenog, a karte će po ovako povoljnim cijenama biti dostupne za prodaju na web stranici Ryanair.com do četvrtka u ponoći (8. lipnja).

U Zadru je Dimitra Apatsidou, zamjenica voditelja prodaje i marketinga za istočni Mediteran, izjavila:

Ryanairu je zadovoljstvo što može proslaviti 2 milijuna prevezenih putnika iz/za Zadar od našeg prvog leta 2007. godine. Time pokazujemo našu predanost u pružanju potpore zadarskom turizmu i lokalnoj ekonomiji. Naš ljetni red letenja tijekom 2017. godine nudi sveukupno 15 destinacija iz Zadra, uključujući tri nove – Bristol, Copenhagen i Glasgow, a svakako se radujemo budućem razvoju novih destinacija, prometa i turizma u Hrvatskoj u godinama koje slijede.

Kako bismo proslavili preko 2 milijuna prevezenih putnika iz/za Zadar, puštamo u prodaju karte po cijeni od samo €24.99, koje će biti dostupne u prodaji do četvrtka, 8. lipnja, u ponoći, a odnose se na putovanja tijekom listopada i studenog. S obzirom da će karte po nevjerojatno niskim cijenama vrlo brzo nestati, preporučujemo da se prijavite na www.ryanair.com i osigurate svoju kartu.

Direktorica zadarske zračne luke izjavila je:

“Iznimno smo zadovoljni suradnjom s Ryanairom u proteklih 10 godina. Najveći dio zasluga za prošlogodišnji rekord od 520,000 putnika zasigurno pripada najvećoj europskoj niskotarifnoj kompaniji. Kao i do sada, Ryanair će u budućnosti imati ključnu ulogu u rastu i razvoju Zračne luke Zadar koja će i nadalje svoje usluge nastojati pružati na vrhunskoj razini na zadovoljstvo svih putnika i zrakoplovnih kompanija koji dolaze u Zadar” – istaknula je direktorica Irena Ćosić, te najavila kako se u 2017. godini planira dodatni rast prometa od 8-10 %. Inače, u prvih pet mjeseci ove godine Zračna luka Zadar bilježi rast putničkog prometa od 10.6 %”





Related Articles

Back to top button