Dražen Anzulović: Pregovarao sam direktno s Brankom Dukićem, ali se nismo uspjeli dogovoriti

2

Dražen Anzulović, ako je suditi po izjavi koju je danas dao portalu ZADAR News, kako stvari stoje, neće postati trener KK Zadar, unatoč informacijama koje su u medije proteklih dana pustili ljudi iz kluba.

Formalno, klub nema ni direktora, a s predstavnicima Nadzornog odbora Anzulović nije pričao. Nesuđeni trener Zadra potvrdio nam je kako je pregovore vodio ni manje ni više nego s gradonačelnikom Zadra, dr. Brankom Dukićem.

– Razgovore i pregovore oko preuzimanja KK Zadar vodio sam direktno s Brankom Dukićem, zadarskim gradonačelnikom. Zadnji razgovor smo odradili u ponedjeljak 10. srpnja i to je bilo to. Složili smo se oko 80 posto stvari, ali oko nekih, po meni bitnih stvari, za sada se nismo uspjeli dogovoriti i ako je suditi prema dosadašnjim pregovorima, ja klub neću preuzeti – kazao je u ekskluzivnom razgovoru za ZADAR News Dražen Anzulović.

Da ih nitko nije kontaktirao potvrdili su nam i Danijel Jusup, kao i Ante Nazor.

– Nitko me nije kontaktirao za sada. Na kraju, tko bi me i kontaktorao kada se tamo ne zna tko pije, a tko plaća – sarkastično će Nazor.

Foto: bdasportsinternational.com

Komentari

komentari

Podijeli objavu

2 Komentari

  1. čekaj gradonačelnik pregovarao s trenerom!!!!!!!!????????????????????? wtf hdzovci izvodite pa kako graonačelnik ima legitimitet pregovora s trenerom??

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here