ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Dramatična završnica: Zadar poražen od Igokee rezultatom 79:80

struja

Košarkaši Zadra poraženi su u 7. kolu ABA lige na domaćem parketu od strane Igokee rezultatom 79:80. Iako su Zadrani veliki dio utakmice lovili goste, kad su to konačno uspjeli napraviti, poklekli su i u lošoj završnici izgubili dobivenu utakmicu.

Podsjetimo, u 39. minuti Lawrence je zabio za 76:72. Koševima Mirkovića (dva slobodna bacanja) gosti dolaze do dva koša zaostatka. U posljednjoj minuti Štemberger za goste postiže tricu za prednost od jednog koša Igokee, da bi Lawrence pogodio oba bacanja za +1 Zadra (78:77). Šutalo tada radi faul nad Gordićem koji pogađa jedno bacanje za 78:78.  Kraljević za Zadar pogađa jedno od dva bacanja za zadarskih +2 (79:78). Posljednji koš na utakmici postiže Gordića i Igokea dolazi do konačnik 79:80. Pokušao je u posljednjim trenucima Lawrence s tricom, ali nije uspio…

“Netko je šakom udario sklopku i naktatko isključio struju u Krešinoj dvorani”

Za vrijeme utakmice KK Zadar – KK Igokea nestalo je struje! Srećom, ovaj problem trajao svega dvije minute, pa se utakmica neometano nastavila nakon brzinskog otkvaranja kvara od strane djelatnika ŠC Višnjik.

– Netko je udario šakom u aparat koji je automatski producirao paljenje centrale. Ako ništa, bar smo sigurni da cijeli sustav funkcionira. Naime, ovo je prvi put da se ovako nešto dogodilo. Ljudi su nervozni pa lupaju po sjedalicama i rukama i nogama, tako je netko udario u aparat za protupožarnu aktivaciju i na sreću, sve je brzo riješeno. Što se tiče sigurnosnih kamera, provjerit ćemo da li je netko snimljen, ali u to sumnjam s obzirom da su sve kamere usmjerene na tribine, posebno za vrijeme odigravanja utakmice kad se ovaj incident i dogodio – kazao je jedan od djelatnika ŠC Višnjik za ZDNews.hr odmah po rješavanju problema. Želio je ostati anoniman.

 

 





Related Articles

Back to top button