VijestiZadne-Izdvojeno

Dragi čitatelji, molimo Vas pomozite Anti Ledenku

ledenkoAnte Ledenko, mladić iz Vukšića koji duže vremena boluje od neizlječivog oblika kronove bolesti, nalazi se, osim u zdravstvenim problemima i onim financijske naravi. Ante se  javio redakciji ZDNews.hr-a pismom u kojem moli svakoga tko mu može pomoći, da mu pomogne bilo kakvom donacijom s obzirom na mizerna primanja koja ima, s obzirom da je na bolovanju. Priopćenje mladog Ledenka prenosimo u cijelosti:

Poštovani, zovem se Ante Ledenko i djelatnik sam TLM-a. Na bolovanju se nalazim više od godinu dana. Moja primanja su jako mala i nedostatna za liječenje kronove bolesti i celiklije. Radi se o tome da je bolest koju imam doživotna i neizlječiva, s tendencijom progresije simptoma. Kako su mi primanja vrlo mala, nemam novce za posebnu prehranu koju moram konzumirati i zato molim sve one koji mi mogu na bilo koji način pomoći. S poštovanjem, Ante Ledenko, Vukšić. Broj žiro računa preko kojega Anti možete uplatiti donacije nalazi se ovdje:

ANTE LEDENKO

ŽIRO RAČUN: 3824070003104683607
OTP BANKA

Za uplate iz inozemstva:

HR0624070003204530260 USD, AUT, EUR
OTP BANKA HRVATSKA d.d.
DOMOVINSKOG RATA 3
23000 ZADAR
SWIFT adrea OTPVHR2X

BROJ RACUNA JE ISTI ZA EURO AMERICKE I AUSTRALSKE DOLARE MOLIM VAS OBJAVIUTE NA SVOM PORTALU JER IMA DOSTA HRVAA KOJI BI HTJELI POMOCI VANI

Pozivamo sve čitatelje ZDNews.hr-a ako su u mogućnosti, da pomognu Anti da riješi barem elementarne životne potrebe.

Ante s Denisom Latinom koji također boluje od ove neizlječive bolesti
Ante s Denisom Latinom koji također boluje od ove neizlječive bolesti





Related Articles

Back to top button