112Zadne-Izdvojeno

Dovršena kriminalistička istraživanja

U protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su teška krađa i dvije krađe te jedno narušavanje javnog reda i mira. Evidentirane su četiri prometne nesreće u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Dovršena kriminalistička istraživanja

 Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 17-godišnjakom iz Zadra, kojeg se sumnjiči da je, početkom travnja, na Krešimirovoj obali u Zadru, provalio u stan u vlasništvu 84-godišnjakinje, iz kojeg je otuđio manji novčani iznos. Maloljetnik se također sumnjiči da je, dva dana prije, u istoj ulici, provalio u stan u vlasništvu 51-godišnjakinje, ispreturao stvari te se udaljio. Isti mladić tereti se i za pokušaj provale u kuću u vlasništvu 48-godišnjaka, u predjelu Dikla. Prema maloljetniku državnom odvjetniku za mladež podnijeto je posebno izvješće.

Dovršeno je i istraživanje nad 16-godišnjakom iz Zadra, kojeg se sumnjiči da je, početkom prosinca 2010. godine, u Ulici Polačišće u Zadru, prišao s leđa 66-godišnjoj ženi i istrgao joj ručnu torbicu, uslijed čega je žena pala na pod.

Prema maloljetniku državnom odvjetništvu za mladež podnijeto je posebno izvješće zbog drske krađe.





Related Articles

Back to top button