Dostavnim vozilom opet razbijeno staklo na Trgu Petra Zoranića

1

Posljednji dan ove godine pod nepoznatom težinom razbilo se višeslojno staklo na Trgu Petra Zoranića. Razbijena je staklena stjenka koja nije trebala biti na udaru vozila dostave za kućice tijekom proteklih tjedana. 

Kako ne bi došlo do veće šteta razbijeno staklo jučer je pokrivena daskom u intervenciji komunalnih redara.  Opasno mjesto uz adventski vijenac zbog toga je ograđeno i označeno.

Nije prvi put

Slična situacija dogodila se i lani na istom trgu, samo na drugom staklenom pokrovu arheoloških nalaza iz antičkog Zadra.

Zbog čega gradske vlasti, koje su u uređenje tog trga utukli više od 10 milijuna kuna, dopuštaju da se adventsko događanje priređuje na tom ranjivom javnom prostoru, pored prazne i pogodnije Poljane Šime Budinića ili drugih lokaliteta u povijesnoj jezgri?

Je li sazrjelo vrijeme racionalnijeg gospodarenja gradskom imovinom u novoj godini. Ili možda netko drugi upravlja Gradom i odlučuje što se gdje može, piše 057info.

 

Komentari

komentari

Podijeli objavu

1 komentar

 1. Samo da znate,ovaj portal vodi osoba koja je visegodisnji psiholoski i fizicki obiteljski nasilnik,i inace poremecen od malena.Cak mu je i gradonacelnik to rekao,jer mu pozna obitelj odavno.Ima 34 godine a zivi u sobi od 10 kvadrata kod tate i mame,koju je zadnji put ocistio ’93.U djelovima sobe se nalaze ostatci hrane stari mjesecima,i ubrzo ce i gljive poceti tu nicati.
  Roditelji mu dopustaju da tu ostane,unatoc svakodnevnim vrjedjanjima i razbijanju namjestaja u psihoticnim ispadima,samo zato jer znaju da je bolestan a oni se osjecaju djelom krivim za njegovo stanje.Osoba je koja je u konstantnoj svadji sa svima oko sebe,od brata,oca,majke,strica pa nadalje.
  Nacin rada ovog portala se sastoji od medijskog reketarenja politicara i celnika gradskih firmi,koje prikupljenim informacijama ucjenjuje da placaju reklame njegovom portalu,u zamjenu za neobjavljivanje tih informacija.
  Trenutno barata snimkom gradonacelnika Dukica sa ljubavnicom i trazi osobu preko koje bi i njega reketario.
  Citanjem ovog portala omogucujete rad takve osobe,koja sramoti casnu novinarsku struku i prave istrazivacke novinare koji objavljuju afere hdz/sdp mafije odbijajuci mito,dok ovaj od toga zivi.
  Znaci,ako podrzavate pravo,posteno i nepotkupljivo novinarstvo PRESTANITE PRATITI OVAJ PORTAL.
  Sad mozete ocekivati poplavu komentara vlasnika portala sa raznih fb. profila kojih doticni ima na desetke.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here