VijestiZadarZadne-Izdvojeno

DOKUMENTACIJA Vozač hitne pomoći i nećak Marine Lovrić Merzel kupio je ovaj stan u Diklu za 2 milijuna kuna u gotovini!

merzel1Sisačko-moslovačka županica, Marina Lovrić-Merzel, koja posljednjih dana ne silazi s naslovnica nacionalnih medija radi afere koju je u emisiji Nedjeljom u 2 urednika i voditelja Aleksandra Stankovića razotkrila aktivistica Jasmina Jovev, mogla bi se naći u novim problemima.

Naime, prema podacima dostupnim redakciji portala ZDNews.hr, Dalibor Rožanković, nećak županice Marine Lovrić-Merzel koji inače radi kao vozač hitne pomoći u Sisku, 2. kolovoza 2012. kupio je u najelitnijem dijelu Dikla u Zadru četverosobni stan veličine 85,4 m2 i to u gotovini, plativši ga, prema tadašnjim tržišnim cijenama, približno 2 milijuna kuna.

merzel2– Gospođu Lovrić Merzel vidjeli smo više puta u Diklu. Bila je i ispred stana i u stanu. Nije se skrivala od nikoga i ostavila je dojam vesele i pristupačne osobe. Tu je i ljetovala, a koliko se sjećam, dolazila je i nedavno u stan zajedno sa svojim suprugom i još nekim meni nepoznatim ljudima. Ako se dobro sjećam tu su bili sa džipom i još jednim vozilom. Moram vam priznati da nitko ni u jednom trenutku nije pomislio da se ne radi o stanu gospođe Lovrić, kao što navodite – kazala je za ZDNews.hr jedna od osoba koja je Lovrić-Merzel očito više puta vidjela u stanu ‘svog nećaka’ na Diklu.

Do zaključka ovog članka Lovrić-Merzel nije odgovorila na e-mail koji smo joj poslali, a u kojemu smo je jasno pitali ima li bilo kakve imovine u Zadru. Njen glasnogovornik, Siniša Vidović, javio nam je kako je zaprimio e-mail, ali kako do odgovora županice neće moći doći ‘danas’.

merzel3– Ja vam ne mogu dati nikakvu izjavu vezanu za imovinu županice Lovrić-Merzel bez njenog odobrenja. Pokušat ću doći do odgovora u najkraćem mogućem roku, ali od mene, nažalost, nikakve izjave ne možete dobiti po tom pitanju. To je sve što vam za sada mogu kazati – kazao je Vidović za ZDNews.hr.

Prvotno je Vidović ZDNews.hr-u odgovorio kratkim e-mailom kazavši kako će ‘uvažavajući odredbe Zakona o pravu na pristup informacijama’ biti odgovoreno.

merzel5





Related Articles

Back to top button