ZADAR Sport

Dođite na Stanove radi našeg Hrvoja Ćustića!

Na Stanove u subotu dolazi NK Croatia iz Zmijavaca, momčad koja je 11. na ljestvici. Igraju toplo–hladno, očekivati je bez obzira na sve da u Zadru padne s visokom razlikom u korist domaćina.

Zadar je u srijedu u Hrvacama imao nesreću, vodio je 2:0 da bi na kraju izgubio dva boda, susret je na kraju završio 2:2. No, list se okreće, pripreme za utakmicu prošle su u visokom intezitetu, a jedan od ponajbolji, kapetan domaćeg sastava, Tome Gluić, samouvjereno kaže:

– Bodovi ostaju doma! Igrati ćemo za nas i našeg dragog pokojnog prijatelja Hrvoje Ćustića. Svi smo spremni, nema onih koji ne mogu odigrati utakmicu i koji će dati svoj maksimum u igri. Nakon susreta uvjeren sam da ćemo se svi radovati novoj pobjedi, kazao je Gluić.

Slična atmosfera vlada i u biogradskom Primorcu koji želi zadržati kontinuitet dobrih igara. U subotu igraju u Otoku kod Sinja protiv sa OSK-a. U timu Primorca nema ozlijeđenih, svi žele u prvih 11, tako da će trener Slavica imati slatke brige.

Unutar prve postave je jedan od najboljih igrača u posljednje vrijeme koji je postao „rampa“ napadačima. Vratar Lovre Rogić u Otoku će biti na iskušenju, no spreman je, dva puta dnevno trenira…

– Idemo odigrati dobro, nastaviti kontinuit dobrih igara i ostati neporažen. Vjerujem da će naši napadači imati prilika i da će ih realizirati. Mogu obećati samo dobro odrađen posao na svom „radnom mjestu“. Bod je siguran, a možda i više – optimističan je Rogić.

Foto: Hrvoje Bajlo





Related Articles

Back to top button