Zadar

Dm i Pampers predali donaciju od 40.000 kuna vrtiću iz Sv. Filipa i Jakova

Sv. Filip i Jakov, 2. svibnja  2012. – Nakon završetka humanitarne akcije „Ja volim vrtić“, projekta u organizaciji Pampersa i dm-a, svaki od deset nagrađenih vrtića dobio je potporu u iznosu od 40.000 kuna.  Jedan od vrtića uključenih u ovu donaciju je i DV „Cvit“ iz Sv. Filipa i Jakova kojem su predstavnici Pampersa i dm-a u ponedjeljka uručili donaciju. Ovim projektom nagrađena su po dva dječja vrtića iz pet hrvatskih regija koja su tijekom trajanja akcije prikupila najveći broj glasova, a u njoj je sudjelovalo ukupno 285 vrtića iz cijele Hrvatske.

Glavni cilj ove humanitarne akcije je pomoć djeci vrtićke dobi kako bi im se omogućio što ugodniji i sadržajniji boravak u njihovim vrtićima. Na taj način stvara se i kvalitetna podloga za njihov psihofizički i emocionalni razvoj te sretnije djetinjstvo. Osim DV „Cvit“ iz Sv. Filipa i Jakova, najviše glasova prikupili su još i DV „Petar Pan“ Zagreb, DV „Velika Gorica“, DV „Ciciban“ Otočac, DV „Girice“ Cres, DV „Vukovar 1“, DV „Vukovar 2“, DV „Slunj“ , DV „Biokovsko zvonce“ PO „Radost“ Makarska te DV „Sisak Novi“, Sisak.

Akcija „Ja volim vrtić“ u skladu je s Pampersovom filozofijom o brizi djece, još od samog rođenja, kako bi proces odrastanja bio što ugodniji i sretniji te nastojanjima dm-a da kao društveno odgovorna tvrtka organizira i sudjeluje u humanitarnim akcijama za zajednicu u kojoj djeluje.





Related Articles

Back to top button