David Ricov o konkurenciji: “Oni ne pjevaju nego revu, klapsko – zabavna glazba otišla je k vragu”

1

Zadarski glazbenik, David Ricov, imao je potrebu obratiti se javnosti putem svog Facebooka i to direktnim napadom na, kako sam kaže, lošu konkurenciju. Svoju konkurenciju, o kojoj je pisao, kolege zabavljače – pjevače i ostale grupe nazvao je lošim kopijama. Kazao je i kako ga neki konstantno pokušavaju ‘srušiti’, a o takvim također nema lijepe riječi. Oni za njega ne pjevaju, nego – revu. Ustanovio je i kako je klapsko – zabavna muzika otišla – “k vragu”.

“Evo dragi prijatelji…nikad nisam svoja osobna misljenja stavlja na facebook ali sad mi je doslo s obzirom na ovu losu snimku videa poslje 5 boca vina I tri dana pivanja ,ali I na moju vrhunsku ekipu koja me prati godinama zapita sam se a kako bilo da je ne samo ovu pismu nego I ostale pisme snimiti kako triba jer u 17 godina bavljenja ovim poslom bili je svega od poznatih ,slavnih,mance ,zena… svega je bilo ,pa dobila se i nagrada Grada Zadra upravo zbog ovakvih nastupa,nastupa koji su za strance domace itd….jer ipak kad ti godinama cili zadar I trg daje aplaus to nesto znaci.Ponukan losim kopijama nas tj.nase ekipe usudjujem se reci da je klapsko zabavna muzika isla kvragun i da je ovo sto ja cujem svaki vikend dok pivam sa bandom ne lose nego katastrofa….I hvala bogu sto ne ovisim o takvim klanovima.16 godina sa Bepom dok su drugi pivali I svirali u betonskim kucama po selima u pripizdini ja sam ucija zanat od mahera moga Bepa I znate s t o ste vi moji kolege niste mu ni do gleznja jer je vas obzor 2,5km u kruguZadra ili neke okolice( cast izuzecima) mozete samo sanjati ona mjesta di smi mi nastupali I koga smo sve zabavljalji…Da me nebi krivo shvatila ne obracam se ocajnoj toboze kobkurenciji nego se obracam publici koja nas je I uvjek podrzavala I koja nije trpila revanje nego je postivala pjevanje I dobru pismu. I zato dragi neprijatelji koliko god me htjeli rusiti zapamtite dobro da vas niko nezna dalje svoje osi I da ste nebitni u profesijonalnome svijetu u koji vam ja garantiran jer znam da neznate nista nikad necete uci…jer meni dajte gitaru ,harmoniku bilo sto mi dajte mikrofon od 20 eura ili 2000eura isto vam je mi pjevamo a vi revete….I na kraju hvala nasoj vjernoj publici koja nas prati godinama I kad si profesijonalac kao I mi koja je prva u zivotu…. Voli vas David iz Zagreba ,Slovenije ,Bosne,Austrije……I naravno Kalelarge”, napisao je Ricov na svom Facebooku.

Komentari

komentari

Podijeli objavu

1 komentar

  1. Poštovani, ja sam zajmodavac u inozemstvu, odlučio sam dati kratkoročne, srednjoročne i dugoročne zajmove za poštene ljude koji, unatoč mjesečnim prihodima, bore se da zadovolje svoje osnovne potrebe. Kamatna stopa na kredite je 2% cjelokupnih zajmova i uvjeta ponude kredita vrlo su jednostavni. Traženi krediti dobiveni su u roku od nekoliko sati nakon podnošenja zahtjeva. Ako nas zainteresirani kontaktirajte putem ove e-pošte (GONZALEZANDRESLOAN@GMAIL.COM)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here