1.HNL - NOGOMET
Utakmica protiv Šibenika bit će registrirana s 3:0 za Zadar?
Piše: Drago Bajković, Zadarski list | Objavljeno 6.3.2012 u 0:26.
ZDNews.hr

Foto: Zadarski list


Danasu poslijepodnevnim satima primili smo zanimljivu dojavu - prvoligaš sa Stanova se žalio na utakmicu Zadar - Šibenik i vrlo je izvjesno da će taj dvoboj biti registriran rezultom 3:0 za domaćina.

Iako se službeno nitko iz kluba nije uspio očitovati o tome (pokušavali smo u poslijepodnevnim satima kontaktirati Josipa Bajla, predsjednika NK Zadar), priča je zasnovana na činjenici da je za Šibenčane nastupio igrač Vice Kendeš (ušao u igru umjesto Mira Slavice u 65. minuti) koji nema profesionalni ugovor sa prvoligašem sa Šubićevca, a ujedno Šibenik nije njegov matični klub. Navodno, po odredbama HNS-a klub u tom slučaju mora imati potpisan profesionalni ugovor s igračem, što s Kendešem nije bio slučaj.

Zadar je subotnju utakmicu izgubio rezultatom 0:1 i tri vrlo važna boda odlepršala su put Šibenika. Navodno je tijekom jutra iz NK Zadra upućena žalba prema HNS-u i vidjet ćemo sljedećih dana kako će se ova situacija razvijati. Neprovjerene informacije govore da su Šibenčani nakon što su saznali za svoj propust pokušali stvar zataškati potpisivanjem profesionalnog ugovora s Kendešom, ali su kao datum potpisivanja ugovora naveli petak, 2. ožujka. Naravno, to će teško proći, pogotovo sada kada se saznalo za ovu situaciju, pa bi se vrlo vjerojatno moglo dogoditi da Zadrani unatoč porazu ipak "inkasiraju" tri boda.

Iako bi ih to bodovno zadovoljilo, ipak moraju biti itekako zabrinuti zbog igre koju su prikazali protiv prvoligaša sa Šubićevca. Koliko god bodovi bili važni, ako ih Zadar zaradi za zelenim stolom, ostat će gorak okus da ih na travnjaku nisu zaslužili.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.