Dvije krađe, tri prometne nesreće i krivotvorenje isprava
Piše: R.I. | Objavljeno 5.3.2012 u 17:58.
ZDNews.hr


U protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su krivotvorenje isprava i dvije krađe. Dogodile su se tri prometne nesreće, u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena.


Krađa

Tijekom proteklog tjedna u Sukošanu, nepoznati počinitelj je, iz kuće u vlasništvu 36-godišnjakinje otuđio nakit u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U proteklih mjesec dana, u Posedarju, predio Gajine, nepoznati je počinitelj, otuđio 36 stabala hrasta u vlasništvu 37-godišnjaka, u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Krivotvorenje isprava

Jučer u poslijepodnevnim satima, u Biogradu, 26-godišnji vozač automobila Audi sudjelovao je u prometnoj nesreći, a na automobilu je imao nepripadajuće registarske pločice. Pločice su mu oduzete a protiv njega državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog krivotvorenja isprava.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.