Judo klub Zadar osvojio šest medalja na međunarodnom natjecanju!
Piše: R.I. | Objavljeno 5.3.2012 u 17:52.
ZDNews.hr

Judo Klub Zadar


Protekle subote 03.03.2012 u organizaciji judo kluba Samobor, održan je 20 po redu međunarodni judo kup «Samobor 2012». Na ovogodišnjem izdanju turnira nastupilo je 47 klubova iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Slovačke, Češke, Ukrajine, Poljske, Rusije, Francuske i Hrvatske, sa sveukupno 588 natjecatelja. Kroz proteklih par godina, zahvaljujući dobroj organizaciji domaćina ovaj turnir je narastao u najteži judo turnir za mlađe dobne skupine u Hrvatskoj.

Judo klub Zadar je na ovom turniru nastupio sa 18 natjecatelja koji su osvojili 6 medalja. U kategoriji mlađih kadetkinja Tihana Diklić osvojila je prvo mjesto dok su Nora Radovčić i Elena Tkalić osvojile treća mjesta. U kategoriji kadeta i kadetkinja Luka Brkić i Zrinka Miočić osvojili su treća mjesta a u kategoriji juniorki Anica Brdar osvojila je također treće mjesto.

Za judo klub Zadar još su nastupili: Ante Kovačević, Jurica Mustać, Ivan Dukić, Kristijan Perović, Nina Katuša, Đani Tkalić, Luka Mijić, Bartol Pilić, Frane Alaburić, Grgur Matak, Petar Petković i Stipe Šestan.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.