Šibenik u Zadru nastavio s renesansom
Piše: SportNet.hr | Objavljeno 4.3.2012 u 16:10.
Nogometaši Šibenika nastavili su oduševljavati svoje navijače u proljetnom dijelu prvenstva. Na zadarskim Stanovima su došli do druge pobjede u nizu, za što je bio dovoljan pogodak Željka Malčića iz kaznenog udarca.
ZDNews.hr

Foto: Arhiva


Ovotjedno kolo MAXtv Prve lige donijelo je susjedski derbi između Zadra i Šibenika. Na Stanovima su domaćini tražili bodove vrijedne malog odmaka od ugroženih sastava, dok je momčad sa Šubićevca došla puna optimizma nakon pobjede nad Interom i odlučna u namjeri da prikažu još jednu dobru izvedbu.

Važnost utakmice i lijepo vrijeme nisu privukli mnogo gledatelja na tribine zadarskog stadiona, već je bilo prisutno svega petstotinjak promatrača. U početnim minutama oni nisu mogli vidjeti igru koja je oduzimala dah, a prva prijetnja je bila gostujuća. Pucao je Mišlov, ali njegov udarac nije odsjeo na pravom mjestu.

Većih prilika nije bilo ni u narednom periodu, a ključni trenutak utakmice dogodio se u 37. minuti utakmice. Vratar Zadra Gluić skrivio je kazneni udarac rušenjem Željka Malčića, a napadač Šibenčana sam je realizirao jedanaestarac i doveo goste u vodstvo.

Nakon predaha očekivao se veći pritisak izabranika Dalibora Zebića, ali ponovno su bliže pogotku bili igrači Šibenika. Malčić je lijepim udarcem skoro udvostručio svoj današnji golgeterski učinak, no Gluić se nije dao iznenaditi. Ipak, njegovi suigrači nikako nisu uspijevali uspostaviti željenu igru.

U 79. minuti domaćini su došli do velike prilike, ali akciju nije uspio na pravi način završiti Ivančić, pa su se gosti spasili. Do kraja nije bilo promjena rezultata, ostalo je 0:1 i Šibenčani su tako upisali drugu uzastopnu pobjedu bez primljenog pogotka. S puno optimizma gledaju prema sljedećim utakmicama, dok Zadrani priželjkuju povratak nekolicine igrača u sastav i bolje izvedbe u preostalim ovosezonskim kolima.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.