Ferguson: Modrić ima Scholesovu klasu
Piše: Index.hr | Objavljeno 3.3.2012 u 15:15.
ZDNews.hr

Alex Ferguson


VEĆ DUŽE vrijeme legendarni trener Manchester Uniteda Alex Ferguson očijuka s Lukom Modrićem, kojeg je davno prepoznao kao nasljednika Paula Scholesa.

Dovesti Hrvata, barem zasad, nije uspio. Uspio je zato ove zime iz mirovine vratiti 37-godišnjeg Scholesa, koji je uzde igre momčadi s Old Trafforda ponovno preuzeo u svoje noge.

"Scholes i Modrić su vrlo inteligentni nogometaši. Obojica imaju sposobnost utjecati na igru cijele momčadi, stoga je uspoređivati ih u potpunosti razumno. Nisu identični tipovi igrača, ali obojica imaju podjednake kvalitete u smislu kontroliranja igre", rekao je Ferguson govoreći pred novinarima uoči nedjeljenog derbiju između njegove i momčadi Harryja Redknappa u Londonu.

"Postojanost koju obojica imaju u odigravanju iznimno je kvalitetna. Ono što ljudi podcjenjuju kod Modrića, međutim, njegova je fantastična izdržljivost i tjelesna snaga."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.