Čačić na Soundsetu: Prijetili su mi metkom u čelo
Piše: Index.hr | Objavljeno 1.3.2012 u 17:42.
ZDNews.hr

Radimir Čačić Foto: Index


GOSTUJUĆI na Soundset radiju, prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić otkrio je kako mu gotovo svakodnevno netko prijeti smrću, a posebno je, kaže, zapamtio prijetnju jednog SIS-ovca koji mu je rekao kako je poslan da mu stavi metak u čelo.

"Ja cijeli život stajem nekome na žulj. Dobio sam stotine pisama, prijetnji ubojstvom. Čovjek mi se došao osobno predstaviti, izvadio legitimaciju SIS-a, i rekao 'poslali su me ti i ti, ako ovako nastavite sa svojom politikom i nastupima poslan sam da vam kažem da ćete dobiti metak u čelo'", kazao je Čačić.

"Odgovorio sam mu - ako hoćete kavu, dobit ćete, a ako ne, odite doma, a dečkima recite, da su me htjeli upucati, već bih dobio metak u glavu" prisjetio se Čačić događaja otprije 17 godina, kada je Tuđman vladao državom.

Povod za ovu priču na Soundsetu bili su navodi kako je bivši premijer Sanader dao ostavku upravo zbog mafijaških prijetnji obitelj. Čačić to nije htio komentirati, kazavši samo: "Ne bi se štel mešat."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.