SDP
Ingrid Antičević Marinović: Bit će još Zadrana u državnoj vlasti
Piše: Slobodna Dalmacija | Objavljeno 28.2.2012 u 15:45.
ZDNews.hr

Foto: Slobodna Dalmacija


Voljeli bismo da zadarskih kadrova u strukturi državne vlasti ima više i bit će ih više nego ih je trenutno, ali to nije presudno, to je hrvatska vlast i nama je puno važnije što se o zadarskim projektima vodi računa nego odakle ti ljudi dolaze, izjavila je saborska zastupnica Ingrid Antičević Marinović.

- Državne investicije u energetiku, regionalni razvoj i turizam su itekako značajne za Zadar. Očiglednbo nisu bili u pravu oni koji su najavljivali da će ova vlast zaustaviti zadarske projekte, jer svi temeljni projekti se nastavljaju: za Gaženicu je u ovoj godini planirano 94,3 milijuna kuna, za Polikliniku 46,2 milijuna, te za Centar Mocire četiri milijuna kuna, rekla je Antičević i najavila da će, s obzirom da precizan odgovor nikada nije prezentiran, javnost vro brzo saznati zbog čega su zaustavljeni radovi na Poliklinici.

Za Centar Mocire je, uz četiri „državna“ milijuna, potrebno i da Grad Zadar i Ministarstvo rada i mirovinskog sustava osiguraju po milijun i pol kuna.

- Vjerujem da će Grad Zadar ukloniti sve prepreke i Mocire staviti u funkciju, rekla je Antičević.

Odgovarajući na novinarsko pitanje hoće li nova vlast poništiti natječaj za izbor ravnatelja zadarske Lučke uprave, Antičević je izjavila da o tome zasada nema informacija.

Kasapov auto ne stane u Mikinovu kantu

- Naš gradski vijećnik Željko Mikin je postavio pitanje o tome zbog čega dogradonačelnik Darko Kasap još uvijek vozi automobil Vodovoda, ali je umjesto odgovora dobio uvrede i to nas nije iznenadilo. U Kasapovim objedama su pomiješane kante za smeće i automobili iako je svima jasno da automobil ne može stati ni u jednu kantu. Mikin legalno posluje i prodaje kante za smeće, a to što je radio i s Gradom ili gradskim poduzećima samo znači da je gradska vlast u nekim slučajevima postupala i zakonito, rekla je Antičević Marinović.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.