Umrla je Helga Vlahović
Piše: Index.hr | Objavljeno 27.2.2012 u 17:23.
ZDNews.hr

Foto: Dnevnik.hr


Voditeljska legenda HTV-a preminula je nakon trogodišnje borbe s karcinomom maternice. Iako poznata po svojem neslomljivom duhu i optimizmu, zadnjih godina vodila je tešku borbu.

Voditeljica poznata po svojem neslomljivom duhu i optimizmu tri je godine vodila tešku borbu. 'Stres je sasvim sigurno odigrao svoje, taložio se godinama, bilo je trenutaka uoči festivala kad sam čak i povraćala', ispričala je Helga jednom prilikom.

'Novinare nisam pozivala da me snimanju u kući, niti sam kćeri Rene i Karlu izlagala javnosti', rekla je Helga prije desetak dana za tjednik Story.

Da je stanje itekako loše, potvrdili su nedavno najuži članovi njezine obitelji koji su Helgu svakodnevno posjećivali u Vinogradskoj bolnici.

Helga Vlahović zaposlila se na Zagrebačkoj radioteleviziji 1964 godine. Mnoge generacije gledatelja imale su je prilike gledati 42. godine. U mirovinu je otišla 2006. godine.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.