Maminjo zbrisao od novinara na stražnji izlaz!
Piše: Dnevnik.hr | Objavljeno 27.2.2012 u 14:52.
Najmoćnija figura hrvatskog nogometa, izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić još uvijek je „u bijegu“ od novinara...
ZDNews.hr

Zdravko Mamić, Foto: Arhiva


Nakon završetka sjednice Izvršnog odbora HNS-a, kompletna „momčad“ na čelu s Antom Vučemilovićem i Davorom Šukerom izašla je na glavna vrata Kuće nogometa u Rusanovoj 13, a Maminjo se elegantno izvukao na stražnji izlaz, sjeo u automobil koji ga je već čekao u „niskom startu“ i uputio se u nepoznatom smjeru.

Nitko od članova IO-a nije bio raspoložen za izjave, samo su šutke prošli pokraj „sedme sile“.

„Bez komentara“, procijedio je Vučemilović, a istu „mantru“ ponavljao je i ostatak biranog društva.

To što „obični“ članovi IO-a ne žele pred novinarske notese i nije neka senzacija, međutim, doista se ne sjećamo kada je Maminjo imao tako dugačak „medijski post“, koji traje tamo još od utakmice s Lyonom u Zagrebu.

Još do prije te utakmice mnogi bi nešto uplatili na okladu da Maminjo ne može izdržati duže od tjedan dana a da u novinama ili na televiziji ne vidi svoju milu sliku i ne pročita ili ne čuje svoju živu riječ, no, evo, na isteku je već treći mjesec a od Maminja nismo čuli niti a.

Je li prezasićen medijima, razno-ranim spekulacijama pa je odlučio uzeti višemjesečni odmor, kako tvrdi predsjednik Dinama Mirko Barišić, ili to ima veze s besjedama ministra Željka Jovanovića...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.