VIDEO Kramarić presudio desetorici Zadrana
Piše: SportNet.hr | Objavljeno 24.2.2012 u 20:30.
Nogometaši Lokomotive svladali su na Maksimiru momčad Zadra 3:0 i uvjerljivom pobjedom otvorili nastavak natjecanja. Dvostuki strijelac za Lokose bio je Andrej Kramarić, a gosti su od 26. minute igrali s igračem manje.
ZDNews.hr

Foto: Arhiva


U svojoj prvoj utakmici u nastavku sezone nogometaši Lokomotive svladali su Zadar i tako pobjednički ušli u nastavak natjecanja. Domaćini su imali inicijativu na terenu tijekom cijelog susreta, a gosti iz Zadra su veći dio utakmice odigrali s igračem manje.

Utakmica je izvrsno počela za nogometaše Lokomotive, koji su već u trećoj minuti poveli. Andrej Kramarić je tada prošao po lijevom boku i ubacio u sredinu, a Mario Šitum glavom precizno pogodio.

I u narednim minutama domaći nogometaši su nastavili s pritiskom i nastojali doći do drugog pogotka, ali nisu bili konkretni, a momčad Zadra u 26. minuti ostala je s deset igrača na terenu. Isključen je Antonio Mršić zbog udaranja Arijana Ademija laktom prilikom skoka.

Unatoč dominaciji na terenu, Lokosi nisu do kraja prvog dijela uspjeli doći do drugog pogotka, a vrlo su dobro ušli u drugo poluvrijeme i bili blizu udvostručavanja vodstva u 48. minuti, no Kramarić nije tom prilikom bio uspješan.

Nogometaši Lokomotive nastavili su s pritiskom, a gosti su se disciplinirano branili. Deset minuta kasnije Marcelo Brozović je zaprijetio udarcem s 20 metara, no nije bio precizan.

Pritisak se Lokosima isplatio u 72. minuti. Tada se Kramarić najbolje snašao nakon centaršuta Domagoja Antolića i zatresao mrežu udarcem iz blizine. Nedugo kasnije pokušao je udarcem iz daljine Šitum, ali nije bio precizan.

U 85. minuti nogometaši Lokomotive postigli su i svoj treći pogodak. Strijelac za konačnih 3:0 je ponovno bio Kramarić, a asistirao mu je mladi Marko Pjaca, koji je u igru ušao u drugom poluvremenu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.