U Deringaju smrt zbog smrzavanja
Piše: Zadarski List | Objavljeno 23.2.2012 u 14:14.
ZDNews.hr

Zadarski List


Kombinacija alkohola i niskih temperatura koje su se spuštale i do 20 stupnjeva ispod ništice, danas je bila kobna za 59-godišnjeg Dušana M. u selu Deringaj, nedaleko od Gračaca.

Prvu ovogodišnju žrtvu smrzavanja na području Zadarske županije, pronašli su rođaci koji su pozvali policiju, a nakon toga pregledom tijela, smrt je potvrdio i dr. Željko Gumzej iz gračačkog Doma zdravlja.

- Dobili smo dojavu da je na području Deringaja, 200 metara od obiteljske kuće nađeno tijelo muškarca rođenog 1953. godine. Mrtvozornik je nakon pregleda konstatirao da na tijelu nema tragova naselja, potvrdili su u PU zadarskoj.

Prema neslužbenim informacijama, nakon što je tijekom cijele noći pio alkohol s rođacima, Dušan je oko 5 ujutro izašao iz kuće u pidžami. Dva sata nakon toga pronađen je smrznut nedaleko od kuće.

U razgovoru s mještanima doznali smo kako je prije godinu dana na gotovo istom mjestu i na identičan način preminuo i M.D. iz Gračaca. Dezorijentiranost uzrokovana velikim količinama alkohola uz ličku zimu tako je odnijela još jedan život na gračačkom području.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.