ISKORISTIO PRILIKU
Toni Brnas: Zahvaljujem treneru Pipanu na ukazanom povjerenju
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 19.2.2012 u 23:58.
ZDNews.hr

Toni Brnas, Foto: Arhiva


Košarkaši Zadra teškom mukom izborili su pobjedu protiv Zaboka u 17. kolu A1 lige. Ipak, nešto zanimljivo izrodilo se iz ove Zadrove pobjede. Svojih 'pet minuta' napokon je dobio mladi igrač Zadra Toni Brnas koji na klupi doslovce sjedi od početka prvenstva. Ne treba zamjeriti ni onima koji danas Brnasa nisu prepoznali na parketu, a i takvih je bilo.

Ipak, čini se da ga je napokon prepoznao trener Aleš Pipan. Brnas mu je vratio solidnom rolom. Za 10 minuta provedenih na parketu, Toni je postigao četiri koša u trenucima kad se utakmica prelamala, a cijelom dojmu se mora dodati i efektna blokada nad Krušlinom koja je malobrojnu publiku digla na noge. Tako je Brnas zasluženo dobio odobravanje i pljesak sa tribina.

- Iza nas je jako teška utakmica, pogotovo iz razloga što smo igrali bez nekoliko najbolji igrača i što su nas igrači Zaboka dobili u prvom dijelu prvenstva. Čitavo vrijeme smo rezultatski zaostajali za njima i na kraju se naš trud i zalaganje isplatilo. Ono što je najvažnije, kako-tako, ali uspjeli smo pobijediti.

Ovo su ujedno bile tvoje prve minute u dresu Zadra. Dugo si čekao svoju šansu.

- Da. Hvala treneru Pipanu što mi je dao priliku. Mislim da sam pokazao da mogu igrati i sad ne smijem stati na tome. Moje je da radim i treniram dalje i da iskoristim maksimalno svaku minutu koju mi trener ukaže - kazao je za kraj skromni Brnas.


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.