TEMELJEM UGOVORA GRADA ZADRA I VODOVODA
Darko Kasap i dalje vozi službeno vozilo Vodovoda
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 19.2.2012 u 17:02.
ZDNews.hr

Foto: Ilustracija


Zamjenik zadarskog gradonačelnika Zvonimira Vrančića, Darko Kasap, prilikom odlaska iz Vodovoda, sa sobom je 'uzeo' i službeno vozilo te tvrtke, Peugeot 407. No, s pravne strane Kasap ne krši zakon. Naime, on ima pravo na korištenje službenog automobila direktora Vodovoda temeljem potpisanog ugovora između Grada Zadra i Vodovoda d.o.o. koji je ovjeren 2009. godine. Također, u ugovoru je i stavka prema kojoj se suradnja može okončati u svako doba 'ukoliko se za tim ukaže potreba'.

Iako je podatak kako Kasap vozi automobil Vodovoda dugogodišnja javna tajna, ovo pitanje još jednom je aktualizirao vijećnik SDP-a Željko Mikin na prošloj sjednici Gradskog vijeća.

- Neki ljudi su me zamolili da postavim ovo pitanje. Nije bitno tko su oni niti jesu li djelatnici Vodovoda - kazao je Mikin.

Iako smo u više navrata pokušali doći do Kasapovog komentara, do zaključenja ovog teksta to nam nije pošlo za rukom.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.